E-shop
Domov / Spoločnosť Adobe a GoPro spájajú svoje sily

Spoločnosť Adobe a GoPro spájajú svoje sily

Spoločnosť GoPro uzavrela nové partnerstvo s firmou Adobe. Po novom v službe Adobe Stock, nájdete zaujímave videá natočené kamerami GoPro, ktoré si môžete stiahnuť a použiť vo svojich projektoch. Adobe Stock je knižnica, kde nájdete rôzne grafiky, fotografie a videá. Ale nič nie je zadarmo a tak za obrázky a videá je potrebné zaplatiť.   […]

Fotografia vyhotovená kamerou GoPro | Zdroj: gopro.com

Spoločnosť GoPro uzavrela nové partnerstvo s firmou Adobe. Po novom v službe Adobe Stock, nájdete zaujímave videá natočené kamerami GoPro, ktoré si môžete stiahnuť a použiť vo svojich projektoch. Adobe Stock je knižnica, kde nájdete rôzne grafiky, fotografie a videá. Ale nič nie je zadarmo a tak za obrázky a videá je potrebné zaplatiť.   My sa z každej spolupráce tešíme. Najmä keď to prinesie osoh aj nám užívateľom. Popravde táto informácie je fajn, ale súbory sú celkom dosť drahé. Cena sa pohybuje na úrovni 64€ za FHD kvalitu a 170€ za video v 4K. Dúfame, že Adobe v budúcnosti pripraví update, kedy bude možné cez program Premiere Pro pridávať telemetrické údaje alebo sledovať značky HiLight.     Zamestnanci spoločnosti GoPro tento rok precestovali 12 krajín sveta, aby natočili zábery do prezentačného videa na HERO7 Black. Podarilo sa im pozbierať až 20 terabajtov súborov.  "Spoločnosti GoPro a Adobe majú veľa spoločného - produkty oboch firiem pomáhajú viacerým tvorcov obsahu po celom svete," povedal Nicholas Woodman, CEO a zakladateľ spoločnosti GoPro. "Sme nadšení, že časť našej rozsiahlej knižnice bude sprístupnená v službe Adobe Stock."

**Zábery GoPro v knižnici Adobe Stock**

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=rWmyNv3O3SM https://www.youtube.com/watch?v=c8kqTWdPgnE   Mohlo by Vás zaujímať:

  Zdroj: Adobe, GoPro

magnifiercrosschevron-down