E-shop
Domov / GoPro HERO 35mm a Digital HERO u SmartWear.sk! Ide o prvé kamery značky GoPro

GoPro HERO 35mm a Digital HERO u SmartWear.sk! Ide o prvé kamery značky GoPro

Priatelia, dnes sa stála veľká vec. Jeden nemenovaný pán nám doniesol kamery GoPro. Ide o prvé modely od výrobcu GoPro: HERO 35 mm a Digital HERO. Tieto kamery sú v 100% stave. Neboli nikdy rozbalené a tak máme z toho nesmiernu radosť. Ešte raz veľmi pekne ďakujeme. Určite pre Vás pripravíme aj video a ukážku […]
GoPro Digital HERO a HERO 35 mm u nás 🙂

Priatelia, dnes sa stála veľká vec. Jeden nemenovaný pán nám doniesol kamery GoPro. Ide o prvé modely od výrobcu GoPro: HERO 35 mm a Digital HERO. Tieto kamery sú v 100% stave. Neboli nikdy rozbalené a tak máme z toho nesmiernu radosť. Ešte raz veľmi pekne ďakujeme. Určite pre Vás pripravíme aj video a ukážku kvality foto a videa. Sledujte nás aj na Instagrame, kde budeme postovať ukážky. Pokojne sa zastavte a kamerky si môžete obzrieť a porovnať s novinkou HERO7 Black 😉   Chceme Vás poprosiť. Ak máte doma staršie kamery GoPro, tak nám pokojne napíšte a možno ju od Vás odkúpime. Podmienka je jediná. Kamera musí byť funkčná. Ak máte nejaké otázky, pokojne sa pýtajte dole cez komentovú sekciu alebo píšte na info@smartwear.sk. Prípadne využite našu online podporu na tomto odkaze. Chat nájdete v pravom dolnom rohu 🙂   Naše predošlé úlovky:

Prvou kamerou od GoPro je HERO 35 mm

GoPro HERO 35 mm

Tento model bol predstavený svetu v apríli 2005 a bolo možné s ním vytvárať len fotografie a to na film Kodak 400. Vyhotoviť bolo možne približné 24 snímkov. Kameru bolo možné prichytiť na zápästie a rôzne predmety. Zároveň bola odolná voči vode a nárazom, teda s použitím ochranného puzdra. Viac Vám prezradí zakladateľ značky GoPro vo videu nižšie. My sme túto kameru prvý krát videli  v roku 2016 a to počas návštevy už nefungujúcej firmy VRGA. Video nájdete na tomto odkaze.  

Balenie kamery zo zdanej strany

Druhotinou je GoPro Digital HERO

  Tento model bol na trh uvedený v roku 2006. Najväčšia novinka bola možnosť natáčať video v rozlíšení VGA a to len pri 10fps s maximálnou dĺžkou 10 sekúnd. Kamera Digital HERO 1 obsahovala vstavanú 32 MB pamäť, ktorú nebolo možné rozšíriť. Ukážku videa nájdete nižšie.

Balenie kamery GoPro Digital HERO
Balenie kamery GoPro Digital HERO
magnifiercrosschevron-down