E-shop
Domov / GoPro Digital HERO5 | Výkup starých GoPro kamier

GoPro Digital HERO5 | Výkup starých GoPro kamier

Pred pár dňami sme spustili výkup starších GoPro kamier. Naším prvým odkúpeným modelom je GoPro HD HERO 960. Podarilo sa nám získať ďalší skvelý úlovok. Je ním GoPro Digital HERO5. Kameru nám daroval jeden známy. Za to mu ešte raz ďakujeme!   Model GoPro Digital HERO5 bol predstavený v roku 2008. Kamera zvláda 5MP fotografie (JPEG 2592 x […]
GoPro Digital HERO5

Pred pár dňami sme spustili výkup starších GoPro kamier. Naším prvým odkúpeným modelom je GoPro HD HERO 960. Podarilo sa nám získať ďalší skvelý úlovok. Je ním GoPro Digital HERO5. Kameru nám daroval jeden známy. Za to mu ešte raz ďakujeme!  

Kamera je napájaná z batérii typu AAA

Model GoPro Digital HERO5 bol predstavený v roku 2008. Kamera zvláda 5MP fotografie (JPEG 2592 x 1944), ktoré sú opäť vcelku fajn. Kvalita videa je na tom už horšie. Digital HERO5 ponúka video v rozlíšení 512x384 pri 30fps. "Šťava" je dodávaná z batérii typu AAA, ktoré je možné zakúpiť asi všade. Vstavaná pamäť ma veľkosť 16MB a je možné ju rozšíriť pomocou SD karty.  

5MP fotografia zachytená touto kamerou

Zaujímavosťou je hľadáčik, v ktorom sa nahádza LED dióda. Tá signalizuje nahrávanie/snímanie. Puzdro je vodotesné do 30 metrov. Z tejto kamery máme naozaj veľkú radosť. Ide skoro už o 10 ročný model. Ak chcete vidieť viac fotografií zachytených touto kamerou, tak sledujte náš Instagram - @smartwear.sk.   Článok o GoPro HD HERO 960 nájdete TU.  

magnifiercrosschevron-down