E-shop
Domov / Spoločnosť EcoFlow predstavila na veľtrhu CES 2023 viacero zaujímavých noviniek

Spoločnosť EcoFlow predstavila na veľtrhu CES 2023 viacero zaujímavých noviniek

Spoločnosť EcoFlow je známa ako dodávateľ riešení prenosného napájania a obnoviteľnej energie. Na výstave CES 2023 v Las Vegas predstavila hneď trojicu veľmi zaujímavých inteligentných zariadení: prenosnú klimatizáciu EcoFlow Wave 2, aj dva produkty ocenené na CES 2023 – robotickú kosačku na trávu EcoFlow Blade a prenosnú chladničku EcoFlow Glacier so vstavaným výrobníkom ľadu. Tri nové […]
Novinky EcoFlow Blade, EcoFlow Wave 2 a EcoFlow Glacier

Spoločnosť EcoFlow je známa ako dodávateľ riešení prenosného napájania a obnoviteľnej energie. Na výstave CES 2023 v Las Vegas predstavila hneď trojicu veľmi zaujímavých inteligentných zariadení: prenosnú klimatizáciu EcoFlow Wave 2, aj dva produkty ocenené na CES 2023 – robotickú kosačku na trávu EcoFlow Blade a prenosnú chladničku EcoFlow Glacier so vstavaným výrobníkom ľadu. Tri nové inteligentné zariadenia odrážajú záväzok značky transformovať ekologický spôsob života využívaný spoločnosťou EcoFlow.

Okrem toho tiež značka EcoFlow predstavila svoje nové riešenie záložného napájania pre domácnosti. To je postavené na výkonnom prenosnom generátore DELTA Pro, a je tichým a spoľahlivým riešením prenosnej domácej batérie, ktorá nahrádza hlučné a vysoko znečisťujúce generátory. Toto riešenie pritiahlo pozornosť ako prelomový výrobok na zmiernenie dôsledkov globálnej energetickej krízy a na uľahčenie života človeka viac než kedykoľvek predtým.

Brian Essenmacher, vedúci oddelenia obchodného rozvoja spoločnosti EcoFlow, povedal: „Sme nadšení, že na veľtrhu CES 2023 môžeme predstaviť naše nové inteligentné zariadenia a inovatívne riešenie záložného napájania pre domácnosti. V posledných rokoch sme prešli pandémiou, ktorá nám zmenila život, rastú nám účty za elektrinu a zažívame extrémne počasie, ktoré vytvára stále nestabilnejšiu energetickú situáciu. Dôvodom, prečo spoločnosť EcoFlow poskytuje energiu, ktorá je jednoduchšia ako kedykoľvek predtým, je pomôcť používateľom čo najviac využiť život, či už šetrením času a nákladov, alebo tým, že robí život príjemnejším doma, vonku a v mobilných priestoroch."

Veľtrh CES 2023 je najvýznamnejšou technologickou výstavou na svete na ktorej sa každoročne schádza odborná verejnosť novinári aj zástupcovia firiem aby sa zoznámili s najnovšími trendmi vo vývoji technológií. Spoločnosť EcoFlow tu našla to správne prostredie na to, aby ukázala, ako jej rastúci ekosystém inteligentných zariadení zlepšuje život v domácnosti, vonku a v mobilných priestoroch. Tri nové produkty, ktoré spoločnosť EcoFlow predstavila na veľtrhu CES 2023:

EcoFlow Blade: Prvá robotická kosačka so zberom trávy na svete je lacnejšia ako služby profesionálneho kosca a vyžaduje menej fyzickej námahy ako štandardné robotické kosačky, vďaka čomu je starostlivosť o trávnik úplne bezproblémová. Okrem toho dokáže šetrne pozberať aj zvieracie výkaly. Plánovanie trasy je automatické a vďaka zabudovanému 4G ho môžete sledovať pri práci, ale aj v prípade , že by sa niekto pokúsil utiecť s vašou kosačkou.

EcoFlow Wave 2: Model Wave 2 je vylepšením pôvodného modelu Wave - prenosnej klimatizačnej jednotky určenej do stanov, karavanov a malých miestností. Zatiaľ čo starý model dokázal premiestniť iba 4 000 BTU, Wave 2 má chladiaci výkon 5 100 BTU. To je porovnateľné s najmenšími rozmermi tradičných okenných klimatizácií. A pre chladné noci funguje Wave 2 aj ako tepelné čerpadlo pre efektívnejší spôsob elektrického vykurovania ako ohrievače. Spoločnosť EcoFlow tvrdí, že pri najnižšom výkone by mal mať integrovaný akumulátor mať výdrž až osem hodín a vďaka konektoru jednosmerného prúdu možno pripojiť ďalšiu batériu.

EcoFlow Glacier: Glacier je v odvetví prvá prenosná chladnička so vstavaným výrobníkom ľadu, ktorá udržuje potraviny čerstvé a nápoje dopĺňa ľadom pre maximálny pôžitok. Je vybavená integrovanou batériou s výkonom 250 W, ktorá udržiava obsah chladný bez ľadu, bez potreby externej batérie. Nielenže nepotrebuje ľad, ale ho aj vyrába. Spoločnosť EcoFlow tvrdí, že integrovaný výrobník ľadu dokáže pripraviť dávku kociek za 12 minút. Chladiaci priestor je rozdelený na dve oddelenia: jedno na uchovávanie chladných vecí, druhé na uchovávanie mrazených vecí. A keďže je priamo v ňom zabudovaná batéria, môžete z neho dokonca nabíjať ďalšie zariadenia.

Z troch nových produktov boli na veľtrhu CES 2023 ocenené oba produkty EcoFlow Blade aj EcoFlow Glacier za výnimočný inovatívny dizajn a potenciál na zlepšenie kvality života používateľov. Všetky tri zariadenia EcoFlow majú prísť na trh v roku 2023.

Záložné napájanie pre domácnosti pre dlhodobú istotu

Väčšina z nás sa pri našej elektrine spolieha na rozvodnú sieť a keď sieť zlyhá, následky môžu byť frustrujúce až fatálne. Ľudia pri výpadkoch prúdu ako núdzové riešenie napájania tradične využívali palivové generátory. Zatiaľ čo palivové generátory sú hlučné, dymia a produkujú vysoké hladiny nebezpečného oxidu uhoľnatého, riešenie záložného napájania pre domácnosti od spoločnosti EcoFlow poskytuje záložnú energiu, ktorá je čistá, tichá a bezpečná.

Riešenie záložného napájania pre domácnosti, zatiaľ pre severoamerický trh, je postavené na DELTA Pro, výkonnej prenosnej elektrárni s najrýchlejšími rýchlosťami nabíjania, ktorá poskytuje masívny výkon do 7 200 W, čo stačí na udržanie dôležitých obvodov v prevádzke až týždeň.

Alternatívne riešenie záložného napájania pre domácnosti pre používateľov v Európe je v odvetví špičkový modulárny energetický systém EcoFlow, Power Kits. Na základe potrieb napájania si používatelia môžu vybrať a pripojiť až šesť LFP batérií, ktoré ponúkajú základnú kapacitu 2 kWh a pomocou inteligentného domáceho panela sa dajú rozšíriť na 30 kWh. Toto riešenie podporuje maximálny solárny príkon 9 600 W, čo umožňuje nabíjanie z viacerých typov a množstiev solárnych panelov, ktoré si používatelia môžu tiež vybrať z kolekcie solárnych panelov EcoFlow, aby dosiahli udržateľný životný štýl. V prípade núdze môže na nabíjanie napájacích súprav používateľ jednoducho použiť svoje vlastné záložné generátory.

Zatiaľ čo štandardné riešenia napájania pre domácnosť si vyžadujú profesionálnu inštaláciu, ktorá môže trvať niekoľko týždňov alebo mesiacov, nové riešenia spoločnosti EcoFlow sú vyrobené tak, aby sa dali ľahko nainštalovať do domácností aj obytných vozidiel. Rovnako ako tri nové zariadenia, aj riešenia záložného napájania pre domácnosti umožňujú používateľom viesť pohodlnejší život s výkonom, ktorý nebol nikdy tak jednoduchý.

O spoločnosti EcoFlow

EcoFlow je popredná spoločnosť v oblasti ekologických energetických riešení s víziou napájať nový svet. Od svojho založenia v roku 2017 je jej poslaním vynájsť spôsob prístupu jednotlivcov a rodín k energii, a to poskytovaním spoľahlivých, dostupných a obnoviteľných riešení napájania. V súčasnosti má spoločnosť EcoFlow prevádzkové centrály v USA, Nemecku a Japonsku a viac ako 2 milióny používateľov na viac ako 100 trhoch po celom svete. Výrobky spoločnosti EcoFlow sú v súčasnosti dostupné vo všetkých 44 krajinách a regiónoch Európy a predáva ich viac než 800 miestnych maloobchodných predajcov, medzi ktorých patríme aj my. Ponuku EcoFlow nájdete na tomto odkaze 🙂

magnifiercrosschevron-down