E-shop
Domov / Pripravované novinky od DJI: FPV dron, stabilizátor Ronin-S2 a Tello Talent

Pripravované novinky od DJI: FPV dron, stabilizátor Ronin-S2 a Tello Talent

Výrobca DJI len pár dni späť predstavil nový stabilizátor DJI OM 4 a už svištia internetom ďalšie informácie o pripravovaných novinkách. Podľa všetkého sa dočkáme nového stabilizátora RONIN S2, nového droníka Tello Tallent a nového FPV dronu priamo z dielne DJI!   DJI RONIN S2   Daný stabilizátor má viac športový vzhľad. Môže za to […]
Oficiálny obrázok od DJI, ktorý upozorňuje na dátum 9.9.2020 | Zdroj: dji.com

Výrobca DJI len pár dni späť predstavil nový stabilizátor DJI OM 4 a už svištia internetom ďalšie informácie o pripravovaných novinkách. Podľa všetkého sa dočkáme nového stabilizátora RONIN S2, nového droníka Tello Tallent a nového FPV dronu priamo z dielne DJI!  

DJI RONIN S2

  Daný stabilizátor má viac športový vzhľad. Môže za to pravdepodobne červená krivka, ktorá sa nachádza na bočnej strane. Ináč vyzerá stabilizátor dosť podobné ako predchodca RONIN S. Z ďalších fotografii je vidieť, že v DJI zapracovali na konštrukcii a bude možné na stabilizátor osadiť aj širší typ kamier ako Blackmagic Pocket 4K a 6K. S týmito kamerami bolo možné stabilizátor RONIN S použiť, ale cez rôzne protizávažia a nebol to ideálny stav. Uvidíme čo všetko prinesie novinka DJI RONIN S2 a to už 9.9.2020.  

 

Tello Tallent

Balenie zariadenia Tello Tallent

Z uniknutých fotografií to vyzerá tak, že sa dočkáme aj nástupcu vcelku úspešného modelu Tello. Model bude obsahovať aj nápis RoboMaster. Pravdepodobne môžeme očakávať väčšiu možnosť úprav, tak ako to poznáme zo série RoboMaster.    

FPV dron

  My sa u nás najviac tešíme na pripravovaný FPV dron. Pôjde o úplne novú sekciu u DJI. V minulosti sme p pripravili aj pár článkov o práci DJI v tomto segmente. Vždy šlo viac menej len o doplnky, ale teraz by sme sa konečne mohli dočkať aj samotného lietadielka.  

Pripravovaný FPV dron od DJI

  U nás sa stretávame s tým, že viacero ľudí by chcelo lietať a používať FPV dron, ale je to celkom komplikované, drahé a treba tomu venovať veľmi veľa času. Pre mnohých je lietanie s dronom len koníček, čiže popri rodine je obtiažne (nie nemožné) venovať veľa času sekcii FPV a preto siahne veľa užívateľov skôr po klasickom drone typu Mavic Mini alebo Mavic Air 2.   S novinkou o DJI by sa to malo zmeniť a všetko by sa malo otočiť. Zatiaľ nemáme žiadne informácie. Očakávame, že to ovládanie bude jednoduchšie a pritiahne segment FPV dronov širšej mase ľudí. Každopádne situáciu sledujeme a budeme vás informovať  ??   Zdroj: DJI, Osita

magnifiercrosschevron-down