E-shop
Domov / Stabilizátor na mobil DJI OM 4

Stabilizátor na mobil DJI OM 4

26. augusta 2020 - Výrobca DJI, svetový líder vo vývoji dronov, akčných kamier a stabilizátorov, dnes predstavila DJI OM 4 - prémiový stabilizátor pre mobilné telefóny, ktorý pomáha ešte lepšie zachytiť životné zážitky. Ide o nástupcu a "rebranding" populárnej série Osmo Mobile. Okrem nového unikátneho uchytenie mobilného telefónu pomocou magnetu sa zlepšila samotná technológia vyvažovania, […]
OM 4 dostane z fotoaparátu vášho mobilného telefónu naozaj maximum. Novo s magnetickým držiakom pre jednoduchšie použitie, ďalšími šikovnými funkciami a v ešte lepšom dizajne.

26. augusta 2020 - Výrobca DJI, svetový líder vo vývoji dronov, akčných kamier a stabilizátorov, dnes predstavila DJI OM 4 - prémiový stabilizátor pre mobilné telefóny, ktorý pomáha ešte lepšie zachytiť životné zážitky. Ide o nástupcu a "rebranding" populárnej série Osmo Mobile. Okrem nového unikátneho uchytenie mobilného telefónu pomocou magnetu sa zlepšila samotná technológia vyvažovania, zjednodušilo sa ovládanie a pribudli ďalšie prednastavené chytré funkcie. Nový OM 4 pomáha vytvárať plynulejší, kvalitnejšie a kreatívnejší obsah pomocou mobilného telefónu.

Stabilizátor mobilných telefónov pre každodenné použitie

Nový DJI OM 4 dokážete jednoducho zložiť do rozmerov, ktoré dovoľujú, aby ste ho mali stále pri sebe a zachytili tak každodenné životné okamihy, cestovateľské zážitky aj nezabudnuteľné chvíle s vašou rodinou. Na jedno nabitie vydrží 15 hodín a možno ho využiť aj ako prenosnú nabíjačku. Odolné materiály zaisťujú možnosť každodenného použitia bez strachu z opotrebenia. Silnejšie motory dokážu stabilizovať aj výrazne ťažšie telefóny než jeho predchodca.  

DJI OM 4 ponúka aj možnosť ovládanie pomocou gest

Jednoduchšie než kedykoľvek predtým

DJI OM 4 spája technológiu stabilizátora s technológiou magnetického uchytenia. Spolu tak vytvára produkt, ktorý je vždy ihneď a jednoducho pripravený na použitie. Stabilizátor je buď prichytený k telefónu pomocou ľahkej kovovej svorkové úchytky, ktorá môže zostať prichytená k zadnej časti vášho telefónu. Druhou možnosťou je prichytenie pomocou kruhovej úchytky v tvare mince, ktorá sa prilepí k zadnej časti mobilného telefónu a neprekáža pri každodennom používaním telefónu, nie je tak potrebné ju vôbec dávať dole.  

Nalepovací magnetický držiak
Svorka s magnetom na prichytenie telefónu na stabilizátor

Cena a dostupnosť

DJI OM 4 môžete zakúpiť od 28.08.2020. Balenie obsahuje stabilizátor, dva druhy magnetických držiakov, statív, remienok na zápästie a puzdro. Viac na tomto odkaze.

O spoločnosti DJI

Spoločnosť DJI je svetový líder vo vývoji dronov, akčných kamier a stabilizátorov pre osobné aj profesionálne použitie. Značka DJI bola založená expertmi na letecké technológie ovládané na diaľku a stabilizátory kamier. Poslaním značky je vytvárať také produkty pre zhotovovanie fotografií a videí zo zeme i oblohy, ktoré budú pre používateľa dostupné a jednoduché na používanie. Revolučnú DJI technológiu používajú zákazníci po celom svete a to najmä v odvetviach ako je filmový priemysel, staviteľstvo, záchranné zložky, poľnohospodárstvo a ďalšie odbory.

magnifiercrosschevron-down