E-shop
Domov / Feiyu Tech G6 Plus - vylepšená verzia stabilizátora pre športové kamery?!

Feiyu Tech G6 Plus - vylepšená verzia stabilizátora pre športové kamery?!

Spoločnosť Feiyu Tech zverejnila na svojich sociálnych sieťach nové video, ktoré nám naznačuje, že čoskoro sa dočkáme nejakej novinky. Zatiaľ nie je jasné o akú novinku pôjde a čo presne ponúkne, ale z názvu si vieme vyvodiť, že pôjde o vylepšenú verziu stabilizátora Feiyu Tech G6. Ten bol predstavený len prednedávnom a už nám výrobca […]

Modelové označenie stabilizátora | Zdroj: feiyu-tech.com

Spoločnosť Feiyu Tech zverejnila na svojich sociálnych sieťach nové video, ktoré nám naznačuje, že čoskoro sa dočkáme nejakej novinky. Zatiaľ nie je jasné o akú novinku pôjde a čo presne ponúkne, ale z názvu si vieme vyvodiť, že pôjde o vylepšenú verziu stabilizátora Feiyu Tech G6. Ten bol predstavený len prednedávnom a už nám výrobca pripravuje jeho vylepšenú verziu?  

Bude možné športovú kameru používať na výšku?

Kedže sme testovali stabilizátor Feiyu Tech G6 testovali a ako ste mohli postrehnúť z nášho videa, tak tento stabilizátor nestabilizuje úplne podla našich predstav. Nám by sa páčilo keby bola vylepšená najmä stabilizácia obrazu. Z videa toho nie je moc vyčítať. Výrobca tam opisuje kedy začali, ako sa postupne rozvíjali a približuje nám svoje portfólio. Zaujímavý je záber v šiestej sekunde (foto vyššie). Vtedy je možné vidieť osobu, ktorá kráča a v ruke drží stabilizátor, v ktorom je osadená športová kamera a to na výšku - pomer 9:16! Z toho si môžeme vyvodiť, že s nový stabilizátor ponúkne možnosť používať športové kamery na výšku, čo je fajn na Instagram Stories a IGTV. Každopádne nám by sa to páčilo a práve táto možnosť nám najviac chýba na momentálne dostupných stabilizátoroch. Situáciu budeme sledovať a informovať vás 🙂   Spoločnosť Guilin FEIYA Electronic Technology Co., bola založená v auguste 2007 v Číne. Zaoberá sa vývojom, výrobou a predajom inerciálneho merania a automatického riadenia elektronických produktov. Celosvetovo sa preslávili, respektíve my sme ich spoznali vďaka ich stabilizátoru pre športovú kameru s názvom Feiyu G3 Ultra 3. Firma vyrába rôzne stabilizátory pre športové kamery, smartfóny, drony a zrkadlovky.

Prezentačné video od výrobcu

https://www.youtube.com/watch?v=FWc-EVs_s9E   Zdroj: FeiyuTech

magnifiercrosschevron-down