E-shop
Domov / Feiyu Tech G6 - recenzia stabilizátora pre športové kamery

Feiyu Tech G6 - recenzia stabilizátora pre športové kamery

Priatelia prinášame Vám našu recenziu stabilizátora Feiyu Tech G6. Tento produkt sme testovali dva týždne a všetky naše poznatky nájdete vo videu. Feiyu Tech G6 využíva dvojitý systém párovania zariadení. Pomocou Wifi pripojíte stabilizátor k športovej kamere vďaka čomu ju môžete ovládať priamo z rukoväte stabilizátora. Pomocou Bluetooth pripojíte stabilizátor k mobilnému telefónu z ktorého […]
Stabilizátor Feiyu Tech G6

Priatelia prinášame Vám našu recenziu stabilizátora Feiyu Tech G6. Tento produkt sme testovali dva týždne a všetky naše poznatky nájdete vo videu.

Feiyu Tech G6 využíva dvojitý systém párovania zariadení. Pomocou Wifi pripojíte stabilizátor k športovej kamere vďaka čomu ju môžete ovládať priamo z rukoväte stabilizátora. Pomocou Bluetooth pripojíte stabilizátor k mobilnému telefónu z ktorého môžete meniť všetky nastavenia. Základný držiak kamier je kompatibilný s väčšinou športových kamier na trhu. A však, nájdu sa aj výnimky, ako je športová kamera SONY RX0, ktorá potrebuje vlastný držiak. Predáva sa samostatne.

Stabilizátor ma telo odolné voči ošpliechaniu vodou, alebo voči silnému dažďu. Znamená to, že sa s týmto stabilizátorom nemusíte obávať natáčať absolútne v žiadnych podmienkach. Stabilizátora sa v dobe predstavenia (2018) predával za 259€. V roku 2022 je stále dostupný za cenu 159.

PlusyMínusy
DizajnKovový dizajn - ľahko sa poškriabe
Napájanie kamerySlabšia stabilizácia obrazu
Možnosť nabíjať stabilizátor počas používania  Zlé uchytenie kamery
Výdrž batérie 
Vodeodolnosť 
Možnosť použiť rôzne kamery 
Motorček za kamerou je lepšie osadený - nebráni vo výhľade na displej 
Motion Time Lapse 
Vstavaný displej 

Fotogaléria

magnifiercrosschevron-down