E-shop
Domov / Dron DJI Mavic Pro spadol počas natáčania na Islande

Dron DJI Mavic Pro spadol počas natáčania na Islande

Marko Senderák sa venuje videu. Denno denne natáča a edituje video pre rôzne spoločnosti. Prednedávnom navštívil Island, kde bol pozrieť svoju kamarátku a popri tom zachytil krásy tejto krajiny. Marko používa na lietanie iba dron DJI Mavic Pro. Ten mu ale na chladnom Islande narobil dosť problémov. Raz kvôli nárazovému vetru 60km/h pri teplote -13°C. […]

Jazda po čarovnom Islande | Foto: DJI Mavic Pro / @senderak

Marko Senderák sa venuje videu. Denno denne natáča a edituje video pre rôzne spoločnosti. Prednedávnom navštívil Island, kde bol pozrieť svoju kamarátku a popri tom zachytil krásy tejto krajiny. Marko používa na lietanie iba dron DJI Mavic Pro. Ten mu ale na chladnom Islande narobil dosť problémov. Raz kvôli nárazovému vetru 60km/h pri teplote -13°C. Toto sú naozaj celkom extrémne podmienky na lietanie. Našťastie s dronom núdzovo pristál a pomocou mapky v aplikácii DJI GO 4 ho našiel. Druhý krát mu padla aplikácia, dron stratil GPS signál a padol na zem. Mavic Pro sa dosť poškodil - utrhol sa záves.  

Poškodený DJI Mavic Pro | Zdroj: instagram.com/senderak

Áno, drony od DJI sú momentálne to najlepšie na trhu, ale stále ide o techniku, ktorá môže zblbnúť. Preto aj každému pre kúpou odporúčame doplnkovú službu DJI Care Refresh. Tá služba stojí približne 10% z celkovej sumy zariadenia, ale v prípade poškodenia Vám DJI za mierny poplatok (tiež približne 10%) pošle nový kus. Službu využívame aj my a sme s ňou spokojní. Nedávno nám jeden pán poškodil DJI Spark a kedže sme mali na ňom aktivovanú túto službu, tak všetko prebehlo hladko. Nezabudnite si pozrieť Markove video, ktoré je veľmi dobre spracované. Použitá bola hudba od @choppinbeats. Tento pán pracoval na pár trackoch pre Rytmusa.   Recenziu dronu DJI Mavic Pro si môžete pozrieť na tomto linku.

Fotografie zachytené dronom DJI Mavic Pro

Video z Islandu

https://www.youtube.com/watch?v=cUP1VXfZenE   Zdroj: Marko Senderák

magnifiercrosschevron-down