E-shop
Domov / Očierňovanie SmartWear

Očierňovanie SmartWear

Dnes sme sa dostali k nepríjemnému textu v jednej FB skupine. Išlo o očierňovanie našej stránky. Žiaľ mrzí nás, keď niečo podobné musíme čítať. Téma sa týkala zdražovania GoPro kamier a príslušenstva. Jedného krásneho rána nám totižto prišlo nariadenie od oficiálneho distribútora značky GoPro (VRGA.sk), že ceny sa zvyšujú a je potrebné ich upraviť. A […]

Klikni na "Páči sa mi to"

Dnes sme sa dostali k nepríjemnému textu v jednej FB skupine. Išlo o očierňovanie našej stránky. Žiaľ mrzí nás, keď niečo podobné musíme čítať. Téma sa týkala zdražovania GoPro kamier a príslušenstva. Jedného krásneho rána nám totižto prišlo nariadenie od oficiálneho distribútora značky GoPro (VRGA.sk), že ceny sa zvyšujú a je potrebné ich upraviť. A to zo dna na deň. Ráno prestalo byť krásne a začalo byť celkom perné.   Ako prvé sme chceli napísať článok a upozorniť čo najrýchlejšie na túto nepríjemnú novinku. Potom nasledovalo precenenie veľmi veľa položiek, aby bolo všetko tak, ako má byť. Sme totižto viazaní zmluvou a nariadenia musíme dodržiavať.   „Komedianti, je to hnus!"   Užívatelia si myslia, že to bol výmysel z našej strany a že si ceny nahadzujeme ako nám pasuje. Aký zmysel by malo to, keby bolo u nás všetko drahšie? „Viac by ste zarobili!". Áno, presne tak!  

Ani ja by som si tam nič nekúpil!

Veď rozmýšľajte. Takto sa to predsa nerobí. Na to sú iné spôsoby. Zvyšovanie cien nariadil distribútor značky GoPro pre Slovensko. Za dva dni bolo opäť nariadené, aby sa vrátili staré ceny späť. Na to sme opäť upozornili článkom: https://smartwear.sk/gopro-vracia-nizsie-ceny-spat/. Ceny menili všetci oficiálny predajcovia na SK! Áno, cena na stránke gopro.com sa nezmenila. To sme sledovali aj my. Bolo nám neskôr povedané, že až do mesiaca sa upraví. Po dvoch dňoch bolo zdraženie zrušené.

Zoznam neautorizovaných predajcov | Zdroj: vrga.sk

A tiež nám nebolo príjemne meniť XY položiek za pár dní späť. Novinky sa Vám snažíme prinášať čím najrýchlejšie, ale žiaľ niekedy to vie spôsobiť toto. Niektoré novinky pravdepodobne nebudeme prinášať tak rýchlo, pretože to ide použiť proti nám.   Ďakujeme za pochopenie.   Aktualizované dňa 13. 07. 2018: Vrga, s. r. o. už viac nie je oficiálnym distribútorom značky GoPro.

magnifiercrosschevron-down