E-shop
Domov / Testovali sme ruksak GoPro Seeker | VIDEO TEST

Testovali sme ruksak GoPro Seeker | VIDEO TEST

Pár dni späť nám dorazil ruksak GoPro Seeker na test. Mali sme ho zapožičaný na týždeň od spoločnosti VRGA. Po túto dobu sme ho používali každý deň a naozaj sme si ho veľmi obľúbili. Oplatí sa za tú cenu? GoPro Seeker sa predáva za cenu 190€, čo je skutočne dosť. Podobnú cenovku majú aj ruksaky […]

GoPro Seeker | Zdroj: gopro.com

Pár dni späť nám dorazil ruksak GoPro Seeker na test. Mali sme ho zapožičaný na týždeň od spoločnosti VRGA. Po túto dobu sme ho používali každý deň a naozaj sme si ho veľmi obľúbili.

Oplatí sa za tú cenu?

Batoh určený pre GoPro kamery má v ponuke aj výrobca Thule. Jeho cena je 200EUR a nesie názov Thule Legend | Zdroj: thule.com

GoPro Seeker sa predáva za cenu 190€, čo je skutočne dosť. Podobnú cenovku majú aj ruksaky od iných výrobcov, ako napríklad Lowepro a Thul. To znamená, že za kvalitu sa platí.

Vrchné vrecko v ruksaku Seeker| Zdroj: gopro.com

Ruksak od GoPro ponúka 16L úložného priestoru, rôzne priehradky, kapsičky a jedno super vrecko na jeho vrchu. Toto vrecko z časti nahradzuje kufrík na GoPro príslušenstvo, pretože sa nachádza na vrchu ruksaku, čiže máme rýchli prístup ku všetkým potrebným veciam ( batérie, LCD BacPac, pamäťové karty a pod. ). Nemusíme tým pádom otvárať celý ruksak a hľadať potrebné veci. Ďalej je možné si priestor vo vrecku upraviť podľa svojich potrieb.  

Podobné vlastnosti ako vrchné vrecko na ruksaku ponúka aj kufrík GoPro Casey | Zdroj: gopro.com

GoPro Seeker ponúka až tri rôzne miesta na prichytenie kamier. Prvou možnosťou je rameno, na ktorom je našitý úchyt pre GoPro. Tento úchyt je fajn a je rýchli na používanie.

Na ramennom držiaku a na popruhu odporúčame používať zacvakovací držiak J-Hook

Ďalšou možnosťou je popruh na hruď. GoPro totižto pribalilo do ruksaku aj popruh. Ten je oproti ramennému držiaku trochu zložitejší, respektíve pomalší na používanie. Je potrebné ho na ruksak nahadzovať a zhadzovať.  

Vľavo prichytenie na hruď, vpravo prichytenie na rameno | Zdroj: gopro.com

Na využitie tretej možnosti je potrebný 3-Way alebo teleskopická palica. Seeker nám totižto umožňuje prichytiť teleskopku na jeho bočnú stranu. Vďaka tomu nám z časti vznikne záber z pohľadu tretej osoby.  

Záber z teleskopky prichytenej na ruksaku GoPro Seeker

Ruksak GoPro Seeker je skutočne dobrý. Jeho najväčším mínusom je, že dovnútra nevojde dron a 17" notebook. Nám sa páči ruksak ako ponúka výrobca PolarPro. Viac o ňom sa dočítate TU.  

Pre viac informácií si pozrite si naše video:

    V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na info@smartwear.sk 🙂   Zdroj: gopro, thule

magnifiercrosschevron-down