E-shop
Domov / DJI Osmo Pocket 3 - pre okamihy v pohybe

DJI Osmo Pocket 3 - pre okamihy v pohybe

DJI Osmo Pocket 3
DJI Osmo Pocket 3 obsahuje otočný displej

DJI prináša v poradí už tretiu generáciu svojej obľúbenej kamery so vstavaným gimbalom Osmo Pocket 3. Novinka sa pýši výkonným 1-palcovým CMOS snímačom, 2-palcovým otočným dotykovým displejom a rýchlym zaostrovaním na celej ploche snímača , čo umožňuje horizontálne aj vertikálne zábery s bezchybným zaostrením. Ponúka videá v rozlíšení 4K/120p, trojosovú mechanickú stabilizáciu a množstvo inteligentných funkcií ktoré robia Osmo Pocket 3 ideálnou pre akékoľvek natáčanie za pohybu.

Neobmedzené detaily vo svetlách aj tieňoch

Autentické farby v rôznych situáciách vďaka 1-palcovému CMOS snímaču, ktorý zachytáva čisté detaily v podmienkach s vysokým aj nízkym osvetlením scény. S možnosťou natáčania v 4K/120p si môžete vychutnať každý úchvatný moment v spomalenom pohybe. 10-bitový D-Log M a HLG zaznamenávajú krajiny s profesionálnou farebnou flexibilitou pre autentické a živé farby a pre možnosť pokročilejších úprav farieb a expozičných parametrov.

Prirodzené tóny pleti

Získajte pozornosť vďaka priamej reprodukcii s čistou a žiarivou pokožkou. Glamour Effects 2.0 a možnosti prispôsobenia skrášlovania vám vždy zabezpečia dokonalý vzhľad.

Rýchle, stabilné a presné snímanie 

Kamera umožňuje vďaka trojosovej stabilizácii gimbalu zachytiť akýkoľvek okamih v pohybe bez otrasov. Plnoobrazové rýchle zaostrovanie zvláda zaostrovanie aj na aktívne dieťa alebo hrajúce sa zviera. Vďaka kompaktnému dizajnu je Pocket 3 ideálny na rýchle vytváranie obsahu.

Bezstarostná tvorba 

Horúcou novinkou je inovatívny 2-palcový otočný dotykový displej, ktorý podporuje rýchle prepínanie medzi horizontálnym a vertikálnym snímaním. ActiveTrack 6.0 ponúka viacero režimov sledovania, čo umožňuje produkcii hladkých a kinematografických záberov len jednou rukou. Stereo zvuk možno nahrávať vstavanými mikrofónmi, kamera je však kompatibilná aj s novým bezdrôtovými mikrofónmi DJI Mic 2, ktoré možno pripojiť naraz dva a nahrávať tak napríklad rozhovory. 

DJI Osmo Pocket 3

Príslušenstvo, ktoré rozširuje vašu predstavivosť 

Už tradične DJI dodáva ku kamere bohaté príslušenstvo ako napríklad Pocket 3 Black Mist Filter, širokouhlá predsádka, mini statív, batéria, adaptér a mnoho iných, rozširuje vaše možnosti a zabezpečuje, že budete vždy pripravení na dobrodružstvo.

Osmo Pocket 3 ponúka širokú škálu príslušenstva, vrátane filtrov, objektívov, statívov a ďalších nástrojov, ktoré rozširujú vaše tvorivé možnosti.

Tento kompaktný, ale výkonný prístroj je skutočným spoločníkom pre každého, kto chce zachytiť svoje dobrodružstvá v pohybe s profesionálnou kvalitou. Jeho kombinácia výkonu, flexibilty a príslušenstva robí z Osmo Pocket 3 ideálnu voľbu pre nadšencov videa všetkých úrovní.

Kreatívne nástroje 

Pocket 3 je vybavený množstvom kreatívnych režimov a funkcií, ako je SpinShot, Motionlapse, digitálny zoom a mnoho iných, vďaka ktorým môžete svoju predstavivosť uplatniť naplno.

Konektivita a aplikácia:

Jednou z kľúčových výhod Osmo Pocket 3 je jeho bezproblémová integrácia s mobilnými zariadeniami. Vďaka novému USB-C portu a bezdrôtovým možnostiam pripojenia je prenos dát a ovládanie kamery ešte pohodlnejšie.

MIMO Aplikácia: DJI MIMO aplikácia bola aktualizovaná tak, aby plne využila výhody Osmo Pocket 3. Umožňuje rýchly prístup k editačným nástrojom, živému prenosu a nastaveniam zariadenia. Nové funkcie, ako je AI editácia, umožňujú užívateľom automaticky zostrihať a upraviť zábery na základe vybraných motívov alebo hudby.

DJI Osmo Pocket 3

Streamovanie v reálnom čase: S podporou živého streamovania môžu tvorcovia jednoducho vysielať svoje dobrodružstvá na obľúbených platformách, ako sú YouTube, Twitch alebo Facebook Live. Integrácia s aplikáciou zabezpečuje stabilný prenos v HD kvalite bez oneskorenia.

Batéria a výdrž: Osmo Pocket 3 je vybavený výkonnou batériou, ktorá zabezpečuje až 150 minút nahrávania pri plnej kvalite 4K. Rýchle nabíjanie cez USB-C znamená, že ste pripravení zachytiť momenty, kedykoľvek sa vyskytnú.

Obrazový systém - Kompaktný dizajn, impozantné vizuály

Veľký 1-palcový snímač

Výkonný 1-palcový CMOS snímač kamery Pocket 3 zachytáva čisté detaily v jasoch aj tmavých častiach. Jeho vynikajúce parametre umožňujú významný posun v kvalite obrazu a zabezpečujú spoľahlivý výkon pri slabom svetle.

Buďte majstrom spomalených záberov v 4K/120p 

Nahrajte v režime 4K/120p, aby ste zachytili akciu v neuveriteľne hladkom detailnom zábere a spomalením zvýraznili každý okamih . 

Fantastické nočné zábery 

Vďaka veľkému snímaču a špecializovanej optimalizácii kvality obrazu prinášajú nočné zábery kamery Pocket 3 scény so slabým svetlom k životu s jasnosťou a autentickými farbami.

Zariadenie sa predáva v dvoch verziách - DJI Osmo Pocket 3 a DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo

Prirodzený podanie 

Kamera Pocket 3 jemne upraví expozíciu pre rôzne odtiene pleti, aby dosiahla priamy výstup s čistým a žiarivým vzhľadom. Zábery osôb budú vypadať veľmi prirodzene s jemnými odtieňmi pleťových tónov.  

Zachyťte prírodu v celej jej kráse 

Pre profesionálny záznam nenahraditeľné, 10-bitové režimy farieb D-Log M a HLG zachytávajú obrazy krajiny s vysokým dynamickým rozsahom, predstavujú presné a jemné farby s čistými a živými detailmi.

10-bitový D-Log M  Režim farieb 10-bitového D-Log M môže nahrať až jednu miliardu farieb a  vysoký dynamický rozsah zaznamená každý záber s bohatými detailmi. Či už ide o situácie s vysokým kontrastom, ako sú východy a západy slnka, alebo farebné scény ako bujné záhrady, poskytuje prirodzené a jemné prechody farieb pre plnospektrálny vizuálny zážitok. Video zaznamenané v tomto režime možno naviac vo veľkom rozsahu upravovať bez straty kvality. Môžete vyvážiť bielu, upraviť farby , expozíciu , úroveň svetiel a tieňov a veľa ďalšieho. 

HLG HDR  Kamera Pocket 3 podporuje 10-bitové video záznamy HLG, čo umožňuje zobraziť vyšší dynamický rozsah priamo na zobrazovačoch (TV, monitoroch, projektoroch) s podporou HDR. Či už čelíte oblohe plnej ružových oblakov alebo čistému modrému moru.

Kompaktná a pripravená na dobrodružstvá 

Kompaktný a flexibilný, Pocket 3 sa ľahko zmestí do vašej dlane alebo vrecka, zabezpečujúc, že budete pripravení na záznam vhodných okamihov.

Kompaktné rozmery. Ideál do dlane.

Inteligentné funkcie – Veľká nová zmena

2-palcový otáčateľný displej

S 2-palcovým plnofarebným OLED dotykovým displejom vám Pocket 3 prináša živé vizuály a jednoduchú kontrolu priamo na dosah ruky. Otočte ho na začatie záznamu alebo jednoducho poklepkajte na prístup k nastaveniam parametrov a ďalším funkciám.

Sústreďte sa na to, čo milujete 

Rýchle zaostrovanie na celej ploche snímača udrží aj tie najrýchlejšie sa pohybujúce objekty ostré s ľahkosťou. Je tu aj nový režim Product Showcase, ktorý dáva prednosť poprediu a umožňuje rýchle a plynulé zaostrovanie na objekt, ideálne pre živé vysielanie a predstavovanie produktov.

Pripravený na stabilizáciu 

Stabilný záber nikdy nebol jednoduchší. S trojosovou mechanickou stabilizáciou zostáva pohľad kamery stabilný aj pri dynamických pohyboch kamery. Môžete si vybrať z viacerých úrovní stabilizácie, od veľmi citlivého predvoleného režimu až po ešte vyššie úrovne, ktoré zvládnu aj intenzívnejšie trasenie.

Kompaktné rozmery

Buďte hviezdou 

ActiveTrack 6.0 ponúka viacero režimov sledovania, vrátane funkcií Automatické rozpoznanie tváre a Dynamické rámovanie, takže môžete vytvárať plynulé filmové zábery jednou rukou.

Režim Automatické rozpoznanie tváre  Zostaňte zaostrený s ľahkosťou. Sledované objekty zostanú pevne uzamknuté v strede snímku, zatiaľ čo pohľad kamery sa pohybuje stabilne a plynulo. 

Režim Dynamické rámovanie Epicke zábery začínajú s veľkou kompozíciou. So vstavanou zlatou kompozičnou špirálou môžete profesionálnymi pohybmi kamery zamknúť objekt na záznam esteticky vypadajúceho videa. 

Základný režim Nová vylepšená stabilizácia. Dvojitým poklepaním na objekt spustíte základné sledovanie. Objekt, ktorý je sledovaný , zostane aj pri bežnom držaní kamery stabilne v strede snímku.

Obklopujúci zvuk

Pocket 3 používa vstavaný troj-mikrofónový systém, ktorý efektívne redukuje šum vetra a zaznamenáva zvuk so všesmerovým stereo zvukom. Dokáže presne identifikovať zvukové zdroje aj v hlučných prostrediach, ako sú koncerty, čím vám poskytuje pohlcujúci zvuk. Podporuje tiež protokol USB Audio, čo umožňuje rýchle pripojenie externých mikrofónov (napríklad prijímača DJI Mic) a monitorovacích slúchadiel.

Kompatibilita s DJI Mic 2, nahrávanie dvoch osôb 

So vstavaným modulom Wi-Fi a Bluetooth môžete k Pocket 3 priamo pripojiť dva vysielače DJI Mic 2, čo vám poskytuje čistý záznam pre videoblogy, rozhovory, živé vysielania a ďalšie. Počas nahrávania s DJI Mic 2 zachytí mikrofónový systém Pocket 3 zvuk z okolia samostatne, čím získa vaša nahrávka ešte viac vrstiev bohatého zvuku na profesionálnu úroveň.

Vždy žiariť s efektmi Glamour 

Glamour Effects 2.0 ponúka viac možností personalizácie skrášlovania. Môžete ich aktivovať na  otáčateľnom dotykovom displeji a stiahnuť si materiály cez aplikáciu DJI Mimo pre automatické upravovanie krásy. Nájdite svoj správny uhol pre každý záber.

Rýchle nabíjanie, dlhá výdrž 

Pocket 3 môže byť nabitý na 80 % za len 16 minút , pričom poskytne až dve hodiny záznamu. Pri plnom nabití môže nahrávať až 116 minút videa v 4K/60p alebo až 166 minút videa v 1080p/24 , čo vám dáva viac času na zachytávanie záberov, ktoré milujete.

nabitie za 16 minút na 80% 3x  Rýchlejšie nabíjanie oproti Osmo Pocket 2

Ultra-dlhá prevádzková doba 166 minút, o 26 minút viac ako Osmo Pocket 2

Bezstarostné skladovanie s automatickými zámkami osí 

Po vypnutí Pocket 3 sa gimbal automaticky zasekne do skladovacej pozície, čím sa udrží bezpečný a pripravený na ďalšie natáčanie

Kreatívne nástroje - Inšpirujte sa, uvoľnite svoju predstavivosť

Nové myšlienky, nekonečné možnosti 

Pocket 3 je nabitý kreatívnymi režimami a funkciami, ktoré udržia vašu inšpiráciu v plnom prúde. Podporuje SpinShot, Motionlapse, digitálny zoom, panorámu a mnoho ďalších, všetko len pár poklepaní od vás.

SpinShot  Získajte hladké pohyby kamery o 180° jednou rukou. 

Motionlapse Od východov slnka po mestskú premávku zachyťte nádherný a surreálny pohyb času.

Digitálny zoom  Digitálny zoom až 4x vám umožňuje prísť blízko do každého záberu. 

Panoráma Dajte širokým panoramatickým krajinám a scénam čo najviac detailov, ktoré si zaslúžia.

Nahrávanie v tele rozsahu  Nahrávajte mestské scenérie, prírodné krajiny a ďalšie.

Kreatívny spoločník pre každú príležitosť 

Či už vysielate naživo alebo ho používate ako webkameru, Pocket 3 ponúka flexibilné funkcie, ktoré ho robia všestranným a praktickým nástrojom. Funkcia časového kódu dokonca uľahčuje efektívne spracovanie počas postprodukcie pre náročnejšie úpravy.

Živé vysielanie  Pocket 3 podporuje živé vysielanie vo vysokom rozlíšení. 

Webkamera  Pocket 3 môžete tiež použiť v roli webkamery na online stretnutia, videohovory a ďalšie situácie pre stabilný obraz a ultra-čistý zvuk. 

Časový kód Kamera umožňuje aj nahrávanie časového kódu ktorý je dôležitý pri nahrávaní videa s viacerými kamerami na efektívnu synchronizáciu záberov medzi rôznymi kamerami.

LightCut 

Aplikácia LightCut podporuje bezdrôtové pripojenie a funkciu One-Tap Edit pre jednoduchú tvorbu. Inteligentne dokáže zladiť vaše zábery s exkluzívnymi šablónami na generovanie epických videí, čím sa zjednoduší dokumentovanie akéhokoľvek okamihu. Okrem toho nemusíte počas procesu úprav sťahovať videá, čo šetrí miesto na úložisku vo vašom smartfóne.

One-Tap Edit Aplikácia LightCut využíva inteligentné rozpoznanie umožňujúce vybrať významné momenty z vašich záberov a okamžite generovať 4K videá, ktoré sú pripravené na zdieľanie. 

Diverse Video Templates  Vyberte si z bohatej ponuky šablón pre vlogy, cestovanie, party, rodinné aktivity, zvieratá, jedlo, každodenný život a ďalšie. Upravujte s ľahkosťou a zažite kinematografický obsah za sekundy.

Príslušenstvo, ktoré uvoľňuje predstavivosť 

Osmo Pocket 3 Black Mist Filter  

Black Mist Filter používa magnetický dizajn pre jednoduché nasadenie. Dokáže kontrolovať odlesky jasu a zjemňovať odtiene pleti, čím vám dáva jedinečný a pôsobivý vzhľad.

Osmo Pocket 3 širokouhlý objektív 

Pripojte širokouhlý objektív pre rozšírenie FOV na 108° a zachyťte viac v každom zábere. Jeho magnetický dizajn umožňuje rýchle a pohodlné pripojenie a odpojenie.

Osmo Pocket 3 makro objektív 

Zachytite úžasné detaily zblízka. Objektív na makro fotografovanie vám umožňuje snímať detaily vzdialené len niekoľko centimetrov od objektu.

Osmo Mini Statív

Mini statív je flexibilný, prenosný a vybavený 1/4″-20 skrutkou na rozšírenie.

Osmo Pocket 3 Batériový Držiak

Batériový držiak má vstavanú batériu s kapacitou 950 mAh, čo môže zvýšiť prevádzkový čas približne o 62 % pri pripojení k Pocket 3.  Podporuje výmenu za chodu a je vybavený USB-C portom, ktorý môže slúžiť na pripojenie externých zariadení pre zvuk. Na spodnej strane je 1/4″ závit pre pripojenie na statív.

DJI Mic 2 Vysielač 

Vysielač DJI Mic 2 (bezdrôtový mikrofón) zabezpečuje čistý zvuk pre profesionálnu kvalitu zvuku. Jeden vysielač má prevádzkový čas šesť hodín a má 8 GB vnútornej pamäti, ktorá môže uchovávať až 14 hodín zvuku s rozlíšením 48 kHz 24-bitovým bez kompresie. K Pocket 3 môžu byť súčasne pripojené dva vysielače.

Osmo Pocket 3 Magnetický Set ND Filtrov

Magnetický set ND filtrov obsahuje filtre ND16, ND64 a ND256. Magnetický dizajn uľahčuje ich prichytenie a odstránenie.

Osmo Pocket 3 Rozširujúci Adaptér 

Rozširujúci adaptér rozširuje možnosti pripojenia a montáže kamery. Obsahuje päticu cold shoe a úchyt kompatibilný s držiakmi akčných kamier

Osmo Pocket 3 Prepravná taška 

Navrhnutá špeciálne pre Creator Combo, taška na prepravu zabezpečuje pohodlné uloženie všetkých vašich zariadení a príslušenstva.

  • Poznámka: Pre aktiváciu pri prvom použití tohto produktu je potrebná aplikácia DJI Mimo.
  • Záznam videa 4K/120fps je podporovaný iba v móde Slow Motion. Testované za laboratórnych podmienok pri teplote 25° C (77° F), maximálny čas záznamu jedného nepretržitého videa je približne  18 minút.
  • Osmo Pocket 3 má vstavanú batériu s kapacitou 1300 mAh. Môže byť nabitá na 80 % za 16 minút a na 100 % za 32 minút. Údaje boli testované v laboratórnom prostredí s nabíjačkou DJI 65W PD (predávanou samostatne).
magnifiercrosschevron-down