E-shop
Domov / Je pre vás e-board veľký a neskladný? Vyskúšajte elektrické korčule Airtrick

Je pre vás e-board veľký a neskladný? Vyskúšajte elektrické korčule Airtrick

E-boardy si medzi používateľmi našli množstvo priaznivcov a veľa z nich ich používa nie len na rekreačné účely ale aj ako rýchly a jednoduchý dopravný prostriedok v rámci miest. Okrem výhod však majú aj jednu zjavnú nevýhodu, na rozdiel od kolobežky, bicykla a podobne si E-board nemôžete nechať zaparkovaný niekde na ulici ale musíte ho vždy brať so sebou. To […]

Elektrické korčule Airtrick

E-boardy si medzi používateľmi našli množstvo priaznivcov a veľa z nich ich používa nie len na rekreačné účely ale aj ako rýchly a jednoduchý dopravný prostriedok v rámci miest. Okrem výhod však majú aj jednu zjavnú nevýhodu, na rozdiel od kolobežky, bicykla a podobne si E-board nemôžete nechať zaparkovaný niekde na ulici ale musíte ho vždy brať so sebou. To je jedna z vecí ktorá jeho využitie dosť limituje. Teraz je tu však zaujímavé riešenie od spoločnosti Airtrick, ktorým sú kolieskové korčule na elektrický pohon E-Skates. Na rozdiel od klasických kolieskových korčúľ, ktoré sú integrované s topánkou, E-Skates ponúkajú riešenie vďaka ktorému ich možno jednoducho pripevniť k bežnej obuvi a veľmi rýchlo tiež odopnúť. Vďaka kompaktnej konštrukcii ich jednoducho zbalíte do menšieho batohu alebo len tak vezmete do ruky.  

Kvalitné materiály a vysoký výkon 

Novinka je vyrábaná v Hongkongu, obe korčule sú rovnaké a sú samozrejme dodávané po dvoch kusoch. Každá korčuľa obsahuje jednodielny rám vyrobený z hliníkovej zliatiny 6063, silikónový popruh na členok spojený so zadnou opierkou, popruh na prsty, gumovú platformu na nohy, štyri odolné gumové kolieska, 29,4 V/3 Ah lítiovú batériu a dvojicu 150-wattových elektromotorov v zadnom náboji. Miniatúrne elektromotory s vysokým výkonom sú integrované priamo v zadných kolieskach.

Jednoduché a intuitívne ovládanie

Rýchlosť a brzdenie je možné ovládať pomocou ručného bezdrôtového diaľkového ovládača, podobného ako poznáme z E-Boardov, ktorý je súčasťou balenia. Užívatelia majú na výber zo štyroch rýchlostných stupňov, pričom najvyšší dosahuje až 27 km/h. Brzdenie je možné aktivovať pomocou diaľkového ovládača alebo štandardným spôsobom - zošliapnutím gumových bŕzd. Po nabíjaní trvajúcom 1-2 hodiny (podľa verzie), umožňujú dojazd do vzdialenosti asi 15 - 16 km

Rýchla inštalácia a odolnosť voči vode

E-Skates sú odolné voči vode podľa normy IPX3, čo znamená, že sú odolné voči striekajúcej vode pod uhlom až 60 stupňov. Sú určené po používateľov s hmotnosťou do 100 kg. Vážia iba 3 kg na pár a dajú sa ľahko nasadiť alebo odmontovať z topánok v priebehu niekoľkých sekúnd. Sú vhodné pre veľkosti topánok od 37 do 46 pre mužov a od 36 do 44 pre ženy. Keď sa nepoužívajú, môžu byť prenášané v priloženej nylonovej taške.

Elektrické korčule osadené na topánkach

Dva modely podľa vašich potrieb

V našej ponuke nájdete modely E-Skates A1-Pro a A1-Ultra. Oba modely sú vo väčšine parametrov zhodné, model Ultra má výkonnejšiu nabíjačku ktorou batérie nabijete za 1 hodinu, oproti 2 hodinám u modelu Pro a má tiež vyšší menovitý aj maximálny výkon 150 W vs 140 W a 300 W vs 280 W. Korčule dosahujú rýchlosť až 27 respektíve 25 km/h

Airtrick E-Skates A1 Pro
Airtrick E-Skates A1 Ultra

Upravte si svoje E-Skates podľa seba

Model A1-Ultra má naviac možnosti širokej personalizácie. Môžete si meniť vzorované bočnece na korčuliach aj rôznofarebné pásky ktoré budú dostupné v rôznych sadách.

Elektrické korčule Airtrick

Predobjednajte si už dnes za uvádzacie ceny

Elektrifikované korčule E-Skates od Airtricku sú momentálne dostupné v predobjednávkach na našom e-shope za cenu 899,- respektíve 699,- eur.  

magnifiercrosschevron-down