E-shop
Domov / DJI Mavic 3 Pro : Nová úroveň výkonu v oblasti snímania

DJI Mavic 3 Pro : Nová úroveň výkonu v oblasti snímania

Mavic 3 Pro od DJI predstavuje novú éru dronov s kamerami vďaka trojici snímačov a objektívov s rôznymi ohniskovými vzdialenosťami. Vybavený kamerou Hasselblad a dvoma teleobjektívmi, Mavic 3 Pro je dron s trojitým kamerovým systémom, ktorý otvára nové možnosti snímania, umožňuje ďalej rozvinúť tvorivú slobodu, zachytávať fascinujúce scenérie, rozvíjať fotografické rozprávanie príbehov a vytvárať filmové […]

Mavic 3 Pro od DJI predstavuje novú éru dronov s kamerami vďaka trojici snímačov a objektívov s rôznymi ohniskovými vzdialenosťami. Vybavený kamerou Hasselblad a dvoma teleobjektívmi, Mavic 3 Pro je dron s trojitým kamerovým systémom, ktorý otvára nové možnosti snímania, umožňuje ďalej rozvinúť tvorivú slobodu, zachytávať fascinujúce scenérie, rozvíjať fotografické rozprávanie príbehov a vytvárať filmové diela.

Snímací systém

Mavic 3 Pro prichádza po prvý krát s trojitým kamerovým systémom s viacerými ohniskovými vzdialenosťami, takže ponúka ešte viac možností v prejavení kreativity s vynikajúcimi schopnosťami v rôznych scenároch. Stačí ťuknúť na displej a prepínať medzi rôznymi ohniskovými vzdialenosťami a ľahko začleniť jedinečné štýly kompozície pre rôzne scenáre. Pretvorte svoju inšpiráciu na duchaplnosť s vylepšenou efektivitou troj-kamerovej leteckej fotografie a videa.

Základom systému je známa kamera Hasselblad so 4/3 snímačom CMOS  s rozlíšením 20 MPx a eq. ohniskovou vzdialenosťou 24mm, mechanickou uzávierkou a svetelnosťou v rozsahu f/2.8-f/11.

Úplne nová je kamera so stredným teleobjektívom s 1/1.3“ CMOS snímačom s rozlíšením 48 MPx využíva eq. ohnisko 70mm, 3x optický zoomom , so svetelnosťou f/2.8.

Tretiu kameru poznáme už z verzie DJI Mavic 3.  ½“  CMOS snímač s teleobjektívom s eq. ohniskovou vzdialenosťou 166mm, 7x optický zoom, 28x hybridný zoom, f/3.4, 12 MPx

Ako vidia nový DJI Mavic 3 Pro profesionáli

Paul Nicklen - Fotograf prírody a divokej zvery

Zachytávam zábery ohrozených veľkých cicavcov, aby som inšpiroval ochranu krehkých ekosystémov. Pre mňa je kľúčové dodržiavať vysoké štandardy pri tvorbe úžasných fotografií. S teleobjektívmi Mavic 3 Pro môžem fotografovať vo vysokom rozlíšení bez toho, aby som rušil divokú zver.

Jingyan - Tvorca SkyPixel

Mavic 3 Pro integruje tri široko používané ohniskové vzdialenosti do kompaktného drona, čím zvyšuje efektivitu a kreativitu mojej práce. Nový 70mm objektív mi umožňuje snímať jedinečné scény a poskytuje úžasnú kvalitu obrazu a priestorovú kompresiu spolu s 166mm objektívom, ktorý podporuje môj vizuálny výraz.

Jason Charles Hill - Cestovný a krajinársky fotograf

Moja práca skúma neobvyklé miesta na každom kontinente. Trojitý kamerový systém mi umožňuje rozprávať bohaté príbehy a dokumentovať divoké a neznáme. Navyše, 28x hybridný zoom Mavic 3 Pro mi pomáha zachytávať divokú zver z bezpečnej a etickej vzdialenosti.

Umenie z každého uhla: Príroda, architektúra, divoká zver

Dediac 4/3 CMOS Hasselblad kameru z Mavic 3 Series, Mavic 3 Pro je ďalším krokom pre profesionálnu tvorbu. Kamera Hasselblad podporuje snímanie 12-bitových RAW fotografií s natívnym dynamickým rozsahom až do 12,8 zastávok, čo predstavuje nezabudnuteľné detaily obrazu. Keďže Hasselblad Natural Colour Solution (HNCS) presne obnovuje farby vnímané ľudským okom, získavate pôsobivé zábery bez potreby náročnej postprodukcie alebo zložitých farebných úprav.

Profesionálne video špecifikácie

5.1K/50fps, DCI 4K/120fps, 10-bit D-Log, HLG, nočné snímky, hyperlapse

Nový 10-bitový D-Log M farebný režim podporuje záznam až do jednej miliardy farieb. Aj vo vysokokontrastných scenároch, ako sú východy a západy slnka, prináša prirodzené farebné prechody s jemnými detailmi pre plnospektrálny vizuálny zážitok. Okrem toho režim D-Log M znižuje obtiažnosť farebného hodnotenia, čo vám umožňuje plne si vychutnať efektívnu postprodukciu bez strát kvality alebo zreteľnosti obrazu.

Verzia Mavic 3 Pro Cine poskytuje rozsiahle možnosti pre profesionálnych tvorcov. Všetky tri kamery podporujú kódovanie Apple ProRes 422 HQ, Apple ProRes 422 a Apple ProRes 422 LT. Okrem toho má zabudovaný 1TB SSD a 10Gbps rýchlostný dátový kábel na ďalšie zjednodušenie profesionálnej tvorby.

70mm stredný teleobjektív, dynamické možnosti kompozície Stredný teleobjektív sa hodí na rôzne témy a scény. Komprimuje hĺbku poľa a zaostrenie na zvýraznenie predmetu a vytvorenie silného vizuálneho ťažiska, čím dáva pohybu kamery jedinečný priestorový pocit. Sústrediť sa na inšpiráciu a nechať Mavic 3 Pro pred vašimi očami predviesť koncert svetla a tieňa.

4K/60fps: Vychutnajte si vysokú kvalitu obrazu a preskúmajte možnosti fotografickej rozprávania s ohniskovou vzdialenosťou 70 mm na zvýšenie vizuálneho napätia. 10-bit D-Log M: Nový D-Log M farebný režim dokáže zaznamenať zábery s vysokým dynamickým rozsahom a umožňuje efektívnejšie farebné hodnotenie.

HLG: Záznam v režime HLG uchováva viac farebných informácií a detailov výšky pre väčšiu flexibilitu pri postprodukcii.

Hyperlapse: Natočte časozberný videozáznam s 3x optickým zoomom a využite jedinečný pocit priestorovej kompresie ohniskovej vzdialenosti 70 mm.

166mm teleobjektív, Choď so zoomom Vylepšený teleobjektív ponúka vyššie rozlíšenie a širšiu clonu f/3.4. Podporuje nahrávanie videa 4K/60fps s 7x optickým zoomom a fotenie 12MPx fotografií. Hybridný zoom dosahuje až 28x. Priblížte sa a ponorte sa do bohatých detailov obrazu.

4K/60fps, teleobjektív na kreativitu bez obmedzení Nie je potrebné riskovať blízke lety. Môžete ľahko pozorovať zvieratá na diaľku bez toho, aby ste ich rušili, alebo bezpečne preskúmať zasnežené vrchy a budovy, pričom zachytávate kvalitné letecké fotografie s efektívnosťou a pokojom.

Leť dlhšie, viac vnímaj Výkon na úrovni priemyselného štandardu. Predĺžený čas letu Mavic 3 Pro poskytuje až 43 minút letového času, čo vám dáva väčšiu istotu, že môžete lietať ďalej a stráviť menej času obavami o úroveň batérie. Vykonajte každý krok, od plánovania letovej trasy až po kompozíciu záberu, všetko počas jedného letu.

Všesmerové snímanie prekážok a APAS 5.0 Mavic 3 Pro zabezpečuje bezpečný let a tvorbu s pokojom na duši. Osem širokouhlých vizuálnych senzorov spolupracuje s vysoko výkonným vizuálnym výpočtovým motorom na presné snímanie prekážok vo všetkých smeroch a plánovanie bezpečnej letovej trasy na ich obídenie.

Špičkový prenos videa DJI O3+ ponúka prenosovú vzdialenosť až do 15 km s stabilnými signálmi a prezentuje súvislejší pohľad kamery. Môže prenášať 1080p/60fps HD živý prenos pri vysokých snímkových rýchlostiach, čo robí Mavic 3 Pro citlivejší na vaše ovládanie a poskytuje živší obraz na monitor.

Let podľa bodov Funkcia letu podľa bodov zvyšuje zážitok z automatizovaného letu. Mavic 3 Pro automaticky plánuje letovú trasu na základe prednastavených bodov užívateľa a môže presne opakovať trasy.

Tempomat Nastavte Mavic 3 Pro na let v akomkoľvek smere bez toho, aby ste neustále tlačili ovládacie páky. Tým sa uľahčuje dlhodobý let a pomáha znížiť otras počas manuálneho ovládania pre hladší pohyb kamery.

Pokročilé RTH Táto funkcia automatického návratu umožňuje Mavic 3 Pro automaticky určiť bezpečnú a efektívnu letovú trasu späť na miesto štartu. Spájanie výhod pokročilého RTH a tradičného RTH umožňuje Mavic 3 Pro ľahko obísť prekážky pri návrate.

 Inteligentné funkcie Inteligentná tvorba, nekonečná inšpirácia

FocusTrack Fotoaparát Hasselblad a stredný teleobjektív Mavic 3 Pro podporujú funkciu FocusTrack, ktorý zahŕňa ActiveTrack 5.0, Spotlight a Point of Interest, čo umožňuje stabilné sledovanie stacionárnych aj pohyblivých objektov v rôznych smeroch.

MasterShots Klepnutím na MasterShots Mavic 3 Pro automaticky natočí, upraví, pridá zvukové stopy a následne vygeneruje kompletné akčné zábery. Ich štýl si môžete vybrať z predpripravených scén.

QuickShots QuickShots poskytuje Mavic 3 Pro možnosť vykonávať rôzne pohyby kamery, ako sú Dronie, Rocket, Circle a Helix. Je to užitočná pomoc pre kameramana ktorý tieto zábery nemusí lietať ručne.

Panoráma Tento režim umožňuje vytvoriť viacero druhov panoramatických záberov zložených z viacerých záberov vo vysokom rozlíšení. Môže priamo zostaviť 100MPx bezstratovú panoramatickú fotografiu, aby zachytil ešte úchvatnejšiu krajinu.

Rýchly prenos QuickTransfer Umožňuje rýchly prenos fotiek a videí do smartfónu bez pripojenia diaľkového ovládača prostredníctvom WiFi6.

LightCut Pripojte Mavic 3 Pro bezdrôtovo k aplikácii LightCut vo vašom telefóne na rýchly náhľad klipov a AI založenú úpravu One-Tap bez sťahovania záberov, čo šetrí úložisko telefónu. Vyskúšajte šablóny špeciálne pre MasterShots a ľahko vytvorte úžasné letecké videá, ktoré ohromujú a udivujú.

Úprava na jedno kliknutie LightCut rozpozná témy v záberoch, automaticky upravuje a vytvára videá s rozlíšením 4K/60fps. Je tiež schopný deštruktúrovania klipov MasterShots a okamžitého generovania videí so špeciálnymi šablónami.

Nespočet šablón leteckých záberov Vyberte si z množstva kreatívnych šablón, ako je dynamický tilt-shift, s hudbou a efektmi dokonalými pre oblohu, aby vaše diela vynikli.

Bezdrôtové pripojenie Mavic 3 Series sa bezdrôtovo pripája cez Wi-Fi, čím šetrí miesto vo vašom telefóne s rýchlou ukážkou a automatickým úpravami bez potreby exportu záberov z drona.

Príslušenstvo

Profesionálny ovládač DJI RC Pro

DJI RC Pro je neprekonateľná voľba pre profesionálnu tvorbu s 1000-nitovým displejom, vysoko výkonným procesorom a podporou prenosu videa na vzdialenosť až 15 km.

DJI Mavic 3 Pro ND Filters

Set Sada poskytuje filtre ND8/16/32/64, ktoré umožňujú vytvárať zábery a fotografie pri pomalších časoch uzávierky.

DJI Mavic 3 Pro Wide-Angle Lens

Širokouhlý objektív kompatibilný s kamerou Hasselblad dronu Mavic 3 Pro, poskytuje 108° super široký uhol záberu.

DJI Mavic 3 Series Intelligent Flight Battery

Inteligentná batéria kompatibilná so sériou Mavic 3 poskytuje pre Mavic 3 Pro až 43 minút letového času.

DJI Mavic 3 Series 100W Battery Charging Hub

Pri pripojení k napájaciemu adaptéru DJI 100W USB-C môže nabíjačka Battery Charging Hub nabíjať tri batérie postupne pre zvýšenú efektívnosť.

DJI 100W USB-C Power Adapter

Výkonný nabíjací adaptér USB-C.  Rýchlo nabíjajte batériu a diaľkový ovládač súčasne alebo mobilné zariadenia s portom USB-C.

DJI 65W Car Charger

Ľahká prenosná autonabíjačka, používa univerzálny port. Môže nabíjať batériu, diaľkový ovládač, smartfón, notebook a ďalšie zariadenia.

magnifiercrosschevron-down