E-shop
Domov / Výzva Ministerstva obrany SR aby sa nelietalo s dronmi nad vojenskými objektmi a infraštruktúrou

Výzva Ministerstva obrany SR aby sa nelietalo s dronmi nad vojenskými objektmi a infraštruktúrou

Priatelia dronisti, v týchto neľahkých časoch by sme Vás chceli informovať, že Ministerstvo obrany vyzýva verejnosť, aby nerealizovala prelety dronmi nad vojenskými objektmi a infraštruktúrou. Vzhľadom na aktuálnu bezpečnostnú situáciu tiež zdôrazňuje, že môže dôjsť k ich eliminácii. „Treba si uvedomiť, že vojenské objekty majú zvýšené bezpečnostné opatrenia, preto takéto prelety dronov môžu byť vyhodnotené […]
Model DJI Mavic 2 PRO

Priatelia dronisti, v týchto neľahkých časoch by sme Vás chceli informovať, že Ministerstvo obrany vyzýva verejnosť, aby nerealizovala prelety dronmi nad vojenskými objektmi a infraštruktúrou. Vzhľadom na aktuálnu bezpečnostnú situáciu tiež zdôrazňuje, že môže dôjsť k ich eliminácii.

„Treba si uvedomiť, že vojenské objekty majú zvýšené bezpečnostné opatrenia, preto takéto prelety dronov môžu byť vyhodnotené ako bezpečnostné riziko. Prosíme preto obyvateľov, aby zvážili použitie bezpilotných prostriedkov,“ uviedol na margo situácie minister obrany Jaroslav Naď. V prípade porušenia má Vojenská polícia pri zaisťovaní ochrany chráneného vojenského objektu oprávnenie činnosť dronu prerušiť.

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na email info@smartwear.sk alebo telefonicky na +421 904 543 772. Môžete využiť aj náš online chat.

magnifiercrosschevron-down