E-shop
Domov / Je ovládač DJI RC Pro kompatibilný s dronom DJI Air 2S?

Je ovládač DJI RC Pro kompatibilný s dronom DJI Air 2S?

Výrobca DJI zverejnil novú aktualizáciu pre diaľkový ovládač DJI RC Pro s označením v04.13.0500. Aktualizácia bola oficiálne vydaná koncom januára 2022 a update prináša podporu pre model DJI Air 2S. Výrobca DJI vypustil aj aktualizáciu na ovládač DJI RC Pro a po novom je možné ho používať aj s modelom DJI Air 2S. Ako dobré […]
 Dron DJI Air 2S

Výrobca DJI zverejnil novú aktualizáciu pre diaľkový ovládač DJI RC Pro s označením v04.13.0500. Aktualizácia bola oficiálne vydaná koncom januára 2022 a update prináša podporu pre model DJI Air 2S. Výrobca DJI vypustil aj aktualizáciu na ovládač DJI RC Pro a po novom je možné ho používať aj s modelom DJI Air 2S.

Ako dobré vieme Smart Controller je EOL (výroba ukončená) a tým pádom nebolo možné zadovážiť si ovládač so vstavaným displejom pre Air 2S - jedine priamo v sete. Po novom už je dostupné riešenie. Po novom tak bude možné ovládač DJI RC Pro používať s modelom DJI Mavic 3 a DJI Air 2S.

Ovládač s verziou firmvéru v04.13.0500 alebo staršou sa musí aktualizovať pomocou aplikácie DJI Assistant 2 alebo cez WiFi. Stiahnite si najnovšiu verziu DJI Assistant 2 a postupujte podľa pokynov.

Video prezentácia

magnifiercrosschevron-down