E-shop
Domov / DJI Ronin 4D - profesionálna kamera pre videotvorcov

DJI Ronin 4D - profesionálna kamera pre videotvorcov

Výroba DJI dnes dňa 20.10.2021 predstavil dvojicu vysoko špecializovaných kamier DJI Ronin 4D-6K a DJI Ronin 4D-8K. Kamery sú určené pre profesionálov a filmové štáby. Nejde teda o štandardnú kameru či bez-zrkadlovku, ale o skutočne profesionálny prístroj na spôsob kamier RED či ARRI. Kamera používa neobvyklý dizajn a disponuje netradičným spôsobom stabilizácie na tele, ktorá je tu už […]
DJI Ronin 4D | Zdroj: dji.com

Výroba DJI dnes dňa 20.10.2021 predstavil dvojicu vysoko špecializovaných kamier DJI Ronin 4D-6K a DJI Ronin 4D-8K. Kamery sú určené pre profesionálov a filmové štáby. Nejde teda o štandardnú kameru či bez-zrkadlovku, ale o skutočne profesionálny prístroj na spôsob kamier RED či ARRI.

Kamera používa neobvyklý dizajn a disponuje netradičným spôsobom stabilizácie na tele, ktorá je tu už zabudovaná. Ponúka 8K video (podľa konfigurácie), ostrenie pomocou LIDAR, ostriaci motor priamo na kamere, zabudovaný dotykový displej. Celá kamera beží na batériu TB50, ktorú už poznáme z profesionálnych modelov ako Inspire 2 alebo Ronin 2.

Kamera je konfigurovateľná a opäť sa dá zakúpiť vo viacerých možných konfiguráciách, z ktorých tá najdrahšia (LIDAR ostrenie, ostriaci motor, video transmitter, bezdrôtový displej, 8K Ultra HD, batérie, LCD displej na kamere a mnoho ďalšieho) sa bude predávať za 10 999€ s DPH. Lacnejší model za sumu 6999€ s DPH. Tovar bude pre európsky trh k dispozícii až v priebehu decembra 2021. Viac informácii sa dozviete z videí nižšie alebo na stránke výrobcu.

Fotogaléria:

Zdroj: dji.com

magnifiercrosschevron-down