E-shop
Domov / EcoFlow River mini - kompaktná nabíjacia stanica s kapacitou 58 000 mAh

EcoFlow River mini - kompaktná nabíjacia stanica s kapacitou 58 000 mAh

Výrobca EcoFlow dňa 13.10.2021 predstavil kompaktnú prenosnú nabíjaciu stanicu EcoFlow River Mini. Ide o stanicu s kapacitou batérie 58 000mAh a je navrhnutá tak, aby poskytovala praktický výkon pri práci i rekreácii. Vďaka technológii EcoFlow X-Stream podporuje EcoFlow RIVER mini striedavý vstup až 300W a dá sa nabiť z 0% na 100% za 1,5 hodiny […]
EcoFlow River Mini | Zdroj: finanznachrichten.de

Výrobca EcoFlow dňa 13.10.2021 predstavil kompaktnú prenosnú nabíjaciu stanicu EcoFlow River Mini. Ide o stanicu s kapacitou batérie 58 000mAh a je navrhnutá tak, aby poskytovala praktický výkon pri práci i rekreácii. Vďaka technológii EcoFlow X-Stream podporuje EcoFlow RIVER mini striedavý vstup až 300W a dá sa nabiť z 0% na 100% za 1,5 hodiny (podobné produkty zvyčajne trvajú štyri až osem hodín). Podporuje tiež nabíjanie cez solárny panel alebo z auta, a to až do 100 W, pričom úplné nabitie trvá tri až šesť hodín.

EcoFlow RIVER mini môže súčasne napájať osem zariadení pomocou dvoch AC portov, jedného DC/automobilového portu, štyroch USB portov a 15 W bezdrôtového nabíjania.   S menovitým výkonom 300W je EcoFlow RIVER mini vybavený technológiou X-Boost, ktorá mu umožňuje napájať zariadenia s odberom približne 600W. To znamená, že EcoFlow RIVER mini dokáže napájať 90% spotrebnej elektroniky vrátane prenosných počítačov, televízorov, stolných počítačov, chladničiek a vysávačov.

Nám sa tento produkt veľmi páči. Kompaktné rozmery a výborný výkon. Veľa z vás potrebuje niečo podobné - malé rozmery a sem-tam si v teréne zapojiť svetlo, nabiť kamery, smartfóny a všetko potrebné. Netvrdíme, že ostatné stanice od EcoFlow sú zlé. Náš doterajší obľúbenec EcoFlow RIVER370 nám veľa krát zachránil krk v teréne. Len rozmerovo a váhovo je to inde. Toto je super riešenie do batohu a na cesty. Za nás výborný krok od EcoFlow!   Zatiaľ nemáme žiadne informácie ohľadom ceny ani dostupnosti. Pokúsime sa pre Vás pripraviť aj video.

Zdroj: finanznachrichten.de

magnifiercrosschevron-down