E-shop
Domov / Zhiyun Crane 2S - podporte svoju tvorivosť

Zhiyun Crane 2S - podporte svoju tvorivosť

Výrobca Zhiyun opäť ukazuje svetu, prečo patrí k popredným výrobcom stabilizátorov pre tvorcov obsahu, a tentoraz to je vďaka ich úplne novému Zhiyun Crane 2S. Jedná sa o odľahčený 3-osý stabilizátor  schopným uniesť veľkú záťaž. Keď značka Zhiyun prišla so stabilizátorom Crane takmer pred tromi rokmi, vyvolali revolúciu v oblasti výroby stabilizátorov a to tým, […]
Crane 2S teraz hravo zvládne veľké fotoaparáty ako BMPCC 6K, Panasonic S1H alebo EOS 1DX Mark III

Výrobca Zhiyun opäť ukazuje svetu, prečo patrí k popredným výrobcom stabilizátorov pre tvorcov obsahu, a tentoraz to je vďaka ich úplne novému Zhiyun Crane 2S. Jedná sa o odľahčený 3-osý stabilizátor  schopným uniesť veľkú záťaž. Keď značka Zhiyun prišla so stabilizátorom Crane takmer pred tromi rokmi, vyvolali revolúciu v oblasti výroby stabilizátorov a to tým, že vyrobili gimbal pre všetkých (mrknite si našu staršiu recenziu).

Gimbal je vybavený novým algoritmom 9. generácie, ktorý zlepšuje citlivosť každej osi pri zachovaní dynamickej stabilizácie. S vysokou optimalizáciou riadiacich algoritmov a výkonu motora Crane 2S teraz hravo zvládne veľké fotoaparáty ako BMPCC 6K, Panasonic S1H alebo EOS 1DX Mark III. Aktualizované je aj ostriace koliesko s ultra krátkou reakčnou dobou a vysokou presnosťou.

Vzhľadom na stále rastúcu dôležitosť využitia mobilných zariadení a vyššej popularite príbehov na TikToku a Instagramu prichádza Crane 2S so zvislým rýchloupínacím držiakom a zaisťovacím kolíkom pre jednoduchšie natáčanie vertikálnych videí. Gimbal je opatrený slotom pre inštaláciu vysielača na prenos obrazu a tromi novými montážnymi bodmi pre ľahšie upevnenie monitorov, mikrofónov alebo prepínačov pre prepínanie medzi statívom alebo sliderom.  Aby ste určite neprišli o žiadny významný záber, Crane 2S je teraz vybavený úplne novým systémom FlexMount, ktorý zjednodušuje nastavovací proces a zároveň istí váš fotoaparát dvojitým zabezpečovacím mechanizmom. Máte dokonca možnosť nastaviť pevnosť bezpečnostného zámku podľa svojich potrieb.  Nová OLED obrazovka 0,96 "poskytuje väčší náhľad umožňujúce prechádzanie celého menu priebehu niekoľkých sekúnd a plynulé prepínanie medzi rôznymi režimami.

Podobne ako u predchádzajúcich modelov LAB a Weebill, Crane 2S je vybavený rovnakými kreatívnymi režimami (Pan Following, Locking, Following, Full-Range POV, Vortex, Go). Gimbal tiež disponuje pokročilými kinematografickými funkciami ako je Panorama, Timelapse, Motionlapse a Long Exposure Timelapse.

Fotogaléria

Zdroj: zhiyuntech  

magnifiercrosschevron-down