E-shop
Domov / Zhiyun Smooth X: Nový stabilizátor pre smartfóny

Zhiyun Smooth X: Nový stabilizátor pre smartfóny

Shenzhen, Čína, 15 mája 2020 - Zhiyun, globálny líder na trhu stabilizátorov pre fotoaparáty a smartphony, s potešením oznamuje uvedenie nové stabilizátora na trh SMOOTH-X. Stabilizátor je štýlový skladací s kompaktnými rozmermi a váhou len 246 g. Vďaka novej aplikácii ZY Cami poskytuje SMOOTH-X nové spôsoby nakrúcania a vytváranie príbehov.   Hlavné vlastnosti Výkonná stabilizácia […]
Stabilizátor Zhiyuh Smooth X sa predáva v dvoch farebných prevedeniach

Shenzhen, Čína, 15 mája 2020 - Zhiyun, globálny líder na trhu stabilizátorov pre fotoaparáty a smartphony, s potešením oznamuje uvedenie nové stabilizátora na trh SMOOTH-X. Stabilizátor je štýlový skladací s kompaktnými rozmermi a váhou len 246 g. Vďaka novej aplikácii ZY Cami poskytuje SMOOTH-X nové spôsoby nakrúcania a vytváranie príbehov.  

Hlavné vlastnosti

  • Výkonná stabilizácia
  • Predĺženie rukoväte o 26 cm
  • Kompaktný skladací dizajn aj pre natáčanie s ultra širokým objektívom
  • Možnosť natáčania na šírku i na výšku
  • Automatické sledovanie objektu a ovládanie gestami
  • S Aplikáciu ZY Cami upravíte videá jednoducho
  • Výdrž batérie 5.5 hodiny s možnosťou nabíjania z power banky
  • Zložený disponuje rozmermi chytrého telefónu - 65 x 56 x 145mm, pri natáčaní je dĺžka 263 mm
  • Hmotnosťou iba 246g

Smooth -X bude dostupný koncom Júna 2020 v dvoch prevedeniach: Základné balenie: Stabilizátor + nabíjací kábel. Essential Combo: Stabilizátor, nabíjací kábel, púzdro a statív.  

Špeciálny dizajn motorov aj pre ultra široké zábery

Vďaka jedinečnému dizajnu rameno nikdy neblokuje výhľad ani pri ultra širokom uhle záberu.      

Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť

Stabilizátor má v zloženom stave rozmery - 65 x 56 x 145 mm. S hmotnosťou iba 246g sa ľahko zmestí do tašky alebo vrecka.    

Jednoduché ovládanie a skvelé video na šírku i výšku

SMOOTH-X prináša úplne jednoduché a plynulé ovládanie len tromi tlačidlami. Pomocou praktického ovládacieho panelu môžete fotografovať, filmovať a ovládať zoomovanie. Na mobilných telefónoch so systémom Android a iOS umožňuje Zhiyun Smooth X priame použitie a ovládanie natívnych aplikácií telefónu pre fotografovanie a natáčanie videí bez nutnosti použitia špeciálnej aplikácie. Multifunkčné tlačidlo M vám umožní zachytiť okamihy vo všestranných režimoch a prepínať medzi režimom na šírku alebo na výšku pre vlogování alebo živé vysielanie.    

Predĺžená rukoväť až o 26 cm!

Revolučne navrhnutie rukoväte v sebe skrýva vstavanú predlžovaciu tyč, ktorú je možné vysunúť až na 26 cm. To zo SMOOTH-X robí skvelý nástroj pre skupinové selfie a pomôže vám zachytiť snímky a videá vždy z toho najlepšieho uhla. Pre ten najlepší záber je navyše otočnú os motora možné sklopiť a nastaviť tak požadovaný uhol.    

Automatické sledovanie objektu

Jednoducho vyberte požadovaný objekt a nechajte SMOOTH-X nech ho sleduje za vás. Vybraný objekt bude stabilizátor sledovať a vy sa môžete sústrediť na ďalšie detaily vášho záberu. Apka ďalej poskytuje funkcie ako spomalený pohyb, timelapse alebo panorámu. (* Aktuálne je spomalený pohyb k dispozícii len v systéme iOS.)    

Jednoduchá úprava videa

ZY Cami je špeciálna aplikácia určená pre SMOOTH-X. Jej používanie je veľmi jednoduché a zvládne ho skutočne každý. Ak sa chcete sústrediť na natáčanie a nechcete tráviť veľa času úpravami, práve pre vás je tu režim "SMART filmmaking", ktorý ponúka paletu prednastavených šablón vhodných pre váš príbeh spolu s integrovanou a prispôsobenou hudbou a špeciálnymi efektmi.  

Ovládanie pomocou gest

Získajte kontrolu nad svojím stabilizátorom aj keď ho práve nádržíte v ruke. Fotografovanie alebo nahrávanie videa môžete spustiť ukázaním gestá V alebo mávnutím rukou.  

Prezentačné videá

https://www.youtube.com/watch?v=M2HF9oWB-Fk https://www.youtube.com/watch?v=Hr6VKyrhHkc https://www.youtube.com/watch?v=6TyK5PHWMNU

magnifiercrosschevron-down