E-shop
Domov / Opatrenia a fungovanie u SmartWear.sk

Opatrenia a fungovanie u SmartWear.sk

Milí naši čitatelia, priatelia a zákazníci,   situácia vo svete nás neteší, ale všetko sledujeme a snažíme sa postupovať podľa nariadení krízového štábu SR. Náš eshop stále funguje a tovar expedujeme štandardne každý deň. Museli sme ale prijať isté opatrenia aby sme chránili každého z vás/ z nás pred šírením nákazy vírusom COVID 19. Posielame […]

Tovar balíme v ochranných pomôckach a samozrejmosťou je aj rúško

Milí naši čitatelia, priatelia a zákazníci,   situácia vo svete nás neteší, ale všetko sledujeme a snažíme sa postupovať podľa nariadení krízového štábu SR. Náš eshop stále funguje a tovar expedujeme štandardne každý deň. Museli sme ale prijať isté opatrenia aby sme chránili každého z vás/ z nás pred šírením nákazy vírusom COVID 19.

Posielame len cez DPD

  Po novom nebude možné tovar objednať/dodať cez Slovenskú poštu a Zásielkovňu. Snažíme  sa tým len predísť tomu, aby ste si po balík nemuseli ísť na prevádzku, kde je vyšší počet ľudí a vzniká riziko nakazenia. Pobočka pošty je v našom meste otvorená po novom len do 16:00. Pokiaľ máte nejaký balík na pošte ešte z min týždňa, tak si prosím overte otváraciu dobu vopred na stránke posta.sk   V sieti Zásielkovňa funguje výdaj tovaru cez MO predajne, ktoré musia byť podľa nariadení zatvorené, čiže nechceme aby vám niekde balíček zamrzol. Viac info o pobočkách: zasielkovna.sk/pobocky   Všetko tovar posielame výhradne cez kuriérsku spoločnosť DPD. Podľa informácii sú kuriéri poučení a vybavený ochranným pomôckami (gumené rukavice a ochranné rúško). Prosím nezabudnite sa pri preberaní zásielok chrániť podľa upozornenia MZSR. Chránite tým seba a aj kuriéra. Viac info dpd.com/sk/sk/opatrenie-koronavirus/

Balenie balíčkov 

  Čo sa týka balenia balíčkov, tak podľa Svetovej zdravotníckej organizácie WHO nie je potrebné mať strach z toho, že balík by vás mohlo ohroziť. My tovar balíme v ochranných pomôckach a pre vaše a naše zdravie zvyšujeme frekvenciu a rozsah čistenia a dezifenkciu povrchov, ako sú napríklad dodatočné utieranie a dezinfekciu všetkých tvrdých povrchov vrátane dverí, kľučiek, stolov a zvyšujeme aj dezinfekciu rúk.   Pokiaľ vám stačí faktúra v el. podobe, tak prosím, napíšte to do poznámky a pošleme vám ju v el. podobe na váš email. To isté platí aj pre reklamačný list a tlačivo na odstúpenie od zmluvy.  

Balíček pripravený na odoslanie

Záver

  Pevne veríme, že situácia a sa zlepší a bude všetko po starom. Snažme sa teraz všetci týchto 14-dní postupovať prísne a dbať na prevenciu. Čo s volným časom? Ak máte nejaké nedokončené videa, tak sa ponorte do strihu 🙂   My pre vás pripravujeme viacero noviniek a už teraz sa tešíme keď vám ich predstavíme. Všetko funguje u nás po starom, online chat, mail, telefóny, reklamácie. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na email info@smartwear.sk alebo telefonicky na +421 904 543 772 / +421 902 106 961.

Naše prijaté opatrenia do odvolania:

  • Zrušenie expedície balíkov cez Slovenskú poštu
  • Zrušenie expedície balíkov cez sieť Zásielkovňa
  • Zrušený osobný odber
  • Zatvorený Showroom
  • Zrušené zapožičanie tovaru - platí aj pre online
  • Platba na dobierku len platobnou kartou
  • Zvýšená dezinfekcia povrchov a rúk

  Ďakujeme za pochopenie   V Čadci 14. 3. 2020   Matej Golis   Konateľ SmartWear, s. r. o.

magnifiercrosschevron-down