E-shop
Domov / Predstavujeme kameru GoPro HERO8 Black, GoPro MAX a nové modulárne príslušenstvo

Predstavujeme kameru GoPro HERO8 Black, GoPro MAX a nové modulárne príslušenstvo

Priatelia, včera sme mali sviatok, ale zároveň aj veľmi náročný deň. Spoločnosť GoPro totižto predstavila kamery HERO8 Black, Max a modulárne príslušenstvo. Práca s kamerou GoPro tak dostáva úplne nový rozmer.   VIDEO HERO8 BLACK https://www.youtube.com/watch?v=Mh-x8kbJT5k   Kamera HERO8 Black vychádza zo svojho úspešného predchodcu a ponúka bezkonkurenčne najlepší výkon z celej rady HERO. Stabilizácia […]

Priatelia, včera sme mali sviatok, ale zároveň aj veľmi náročný deň. Spoločnosť GoPro totižto predstavila kamery HERO8 Black, Max a modulárne príslušenstvo. Práca s kamerou GoPro tak dostáva úplne nový rozmer.   VIDEO HERO8 BLACK https://www.youtube.com/watch?v=Mh-x8kbJT5k   Kamera HERO8 Black vychádza zo svojho úspešného predchodcu a ponúka bezkonkurenčne najlepší výkon z celej rady HERO. Stabilizácia videa HyperSmooth 2.0 prináša dramatické zlepšenie stabilizácie v priečnej osi a podporuje teraz všetky rozlíšenia snímky za sekundu. Funkcia Timewarp 2.0 sa dokáže automaticky prispôsobovať vašej rýchlosti a kliknutím na displej viete vytvoriť prechod z časozberu do normálneho videa.  Prepracovaná funkcia SuperPhoto zaistí akčné fotografie HDR bez nepríjemných artefaktov a úplne nová funkcia LiveBurst dokáže zachytiť 1,5 sekundový záber s rozlíšením 12 MP (4K 4: 3) pred a po stlačení spúšte uzávierky. A ak potrebujete k dokonalému sprostredkovanie zážitku tiež zvuk, nový dopredu nasmerovaný mikrofón kamery HERO8 Black s redukciou hluku vetra a dokonalejším vysoko kvalitným záznamom zvuku sa o to postará.  

GoPro HERO8 Black

Okrem toho sú tu nové "digitálne objektívy". Ide v podstate len o zmenu zorného poľa, čo už poznáme z prechodcov, ale teraz to u GoPro lepšie pomenovali a urobili lepšie nastavovanie. Dostupné sú štyri nastavenia - od SuperView patentovaného spoločností GoPro až po lineárne s nulovým skreslením. Novinkou sú aj presety - prispôsobiteľné predvoľby umožňujúce rýchly prístup k nastaveniam pre akúkoľvek činnosť. Po novom HERO8 Black nepotrebuje držiak Frame. Obsahuje zo spodnej časti nožičky pomocou ktorých sa pripevňuje na držiaky.   Kameru HERO8 Black v spojení s novým ekosystémom modulárneho príslušenstvo GoPro môžete použiť aj na vlogovanie. Modulárne príslušenstvo umožňuje rozširovať schopnosti kamery HERO8 Black podľa potreby, bez toho aby sa pritom stratila kompaktnosť a robustnosť.   Modulárne multimediálne príslušenstvo: Toto príslušenstvo zahŕňa smerový mikrofón pre záznam zvuku a dva držiaky "cold shoe" pre ďalšie príslušenstvo, doplnené o porty USB - C, micro HDMI a adaptér pre externý mikrofón 3,5 mm.   Ďalším modulárnym príslušenstvom je vodotesné svetlo a výklopný displej.

Prídavný rámček, svetlo, displej a teleskopická tyč Shoorty

A konečne je tu kamera GoPro Max - natoľko všestranná, že zastúpi tri kamery súčasne. Kamera Max, vodotesná do 5 metrov, sa dá použiť ako kamera HERO s jedným objektívom a dokonalú stabilizáciou, kamera pre 360 stupňové zábery s dvoma objektívmi alebo ako kamera na vlogovanie - všetko v jednom. Názov Max má reprezentovať to,  kamera vie všetky tieto funkcie zastať na Maximum. Funkcia Max HyperSmooth s neochvejnou stabilizáciou novej generácie a vyrovnávaním horizontu v kamere úplne eliminuje otrasy. Funkcia Max Timewarp ponúka výrazne lepší výkon ako tradičný Timewarp. Max SuperView zaistí to najširšie a najpôsobivejšie zorné pole, aké kedy u kamery GoPro bolo k dispozícii.   Pri strihaní 360-stupňových záberov majú teraz užívatelia kamery Max v aplikácii GoPro k dispozícii novú funkciu Reframe založenú na kľúčových snímkach. Ide tak ľahko "pretvoriť" 360 stupňové zábery na tradičné video s úplne plynulými prechodmi. Funkcia Reframe sa výkonom vyrovná strihovým programom pre 360° materiál na stolových počítačoch, súčasne ale ponúka praktickosť a použiteľnosť aplikácie GoPro. A pokiaľ ide o vlogovanie, predstavuje kamera Max ucelené riešenie vďaka neochvejné stabilizácii videa, možnosťou zmeny zorné poľa, dotykovou obrazovkou pre jednoduché komponovanie záberov a šiestich mikrofónom, ktoré dokážu zachytiť 360° zvuk. Keď k tomu pridáte 270° fotky PowerPano, ktoré vytvoríte jediným kliknutím, spájanie 360-stupňového videá a praktickú funkciu Reframe, GoPro Max skutočne nemá medzi kamerami konkurenciu.   VIDEO GOPRO MAX https://www.youtube.com/watch?v=jMUEWM45i-0   Dostupnosť:

  Pokiaľ sa Vám nechce čítať článok, tak si mrknite naše video  https://www.youtube.com/watch?v=Woh_wFg5DPE&  

magnifiercrosschevron-down