E-shop
Domov / VIDEO: Aj takto je možné používať zariadenie DJI Osmo Pocket

VIDEO: Aj takto je možné používať zariadenie DJI Osmo Pocket

Spoločnosť PolarPro zverejnila na svojom YouTube kanáli nové video, v ktorom poukazuje na možnosti prichytenia/využitia stabilizátora DJI Osmo Pocket. Ide viac-menej o prezentáciu nového držiaka Action Mount. O novinkách od PolarPro sme Vás informovali v samostatnom článku. Spomínaný držiak sa predáva za 25€ a umožňuje používať zariadenie Osmo Pocket s držiakmi, ktoré sú určené pre športové […]
DJI Osmo Pocket prichytené na automobile pomocou prísavky od GoPro a držiaku Action Mount od PolarPr

Spoločnosť PolarPro zverejnila na svojom YouTube kanáli nové video, v ktorom poukazuje na možnosti prichytenia/využitia stabilizátora DJI Osmo Pocket. Ide viac-menej o prezentáciu nového držiaka Action Mount. O novinkách od PolarPro sme Vás informovali v samostatnom článku.

Spomínaný držiak sa predáva za 25€ a umožňuje používať zariadenie Osmo Pocket s držiakmi, ktoré sú určené pre športové kamery. Využíva totižto systém upevnenia od GoPro. Veľa z vás sa na našich soc. sieťach ohradilo, že používanie Osmo Pocket na podobné/extrémnejšie spôsoby je celkom nebezpečné.  S tým samozrejme súhlasíme. Ide o mechanický stabilizátor, ktorý pád, náraz a vlhkosť nezvládne tak, ako športová kamera. Na druhú stanu treba napísať aj to, že každý má právo používať výrobok ako chce. Teda tak, aby neohrozoval seba a ostatných ľudí.  

Držiak Action Mount od PolarPro | Zdroj: polarpro.com

Podľa nás sú novinky od PolarPro fajn, ale musíme napísať, že Osmo Pocket sa na niektoré akčné zábery až tak nehodí. Je to kvôli tomu, že zorné pole je príliš úzke (80°) a problém môže robiť aj ostrenie obrazu. Je to krásne vidieť na viacerých záberov. Keď je Osmo Pocket prichytené na helme, tak uhol záberu je príliš úzky a nie je ten typ záberu, ktorý poznáme pri GoPro. Určite je podla nás bezpečnejšie a efektívnejšie použiť kameru GoPro, ideál HERO7 Black. Veď posúďte sami. Viac Vám prezradí video nižšie.

Ak máte nejaké otázky, pokojne sa pýtajte dole cez komentovú sekciu alebo píšte na info@smartwear.sk. Prípadne využite našu online podporu na tomto odkaze. Chat nájdete v pravom dolnom rohu 🙂

magnifiercrosschevron-down