E-shop
Domov / Nové sady príslušenstva od značky GoPro

Nové sady príslušenstva od značky GoPro

Spoločnosť GoPro predstavila s novými kamerami aj nové sady svojho príslušenstva. Ide len o súpravy starého príslušenstva a nového puzdra Compact Case, ktoré kúpite cenovo výhodnejšie, ako keby ste si tieto veci kupovali samostatne. Zároveň boli prestavené aj nové náhradné dvierka dvierka pre HERO7 Black, HERO7 Silver a HERO7 White. To isté platí aj pre […]

Nová modelová rada GoPro HERO7 | Zdroj: gopro.com

Spoločnosť GoPro predstavila s novými kamerami aj nové sady svojho príslušenstva. Ide len o súpravy starého príslušenstva a nového puzdra Compact Case, ktoré kúpite cenovo výhodnejšie, ako keby ste si tieto veci kupovali samostatne. Zároveň boli prestavené aj nové náhradné dvierka dvierka pre HERO7 Black, HERO7 Silver a HERO7 White. To isté platí aj pre ochranné sklo pre HERO7 Black. Ide o to, že tieto kamery majú iné farby a tak dvierka z predošlých kamier by podľa nás aj pasovali, ale farba nie.  

GoPro Sports Kit

  Táto sada obsahuje nový kufrík Compact Case. Ide o nový, cenovo dostupný kufrík v hodnote 20€, ktorý je odolný voči poveternostným vplyvom a obsahuje flexibilné priehradky pre lepšie uloženie kamier a príslušenstva. Ďalej je obsahom balenie popruh na hruď Chesty (našu recenziu si môžete pozrieť TU) a objímka na riadidlá, sedlo a lyžiarskú palicu. Táto súprava sa predáva za 65€. Keby ste si tieto veci kupovali samostatne, tak zaplatíte o 35€ viac, čiže rovných 100€. Viac o sade sa dočítate na tomto odkaze.

GoPro Adventure Kit

  Táto sada pre dobrodruhov obsahuje tiež puzdro Compact Case a zároveň plavák do ruky The Handler. Ten slúži ako rukovať a zároveň ako plavák vo vode. Ďalej máme v balení popruh na hlavu a sponu QuikClip. Popruh slúži na prichytenie kamery na hlavu a na vytvorenie POV záberov. Pomocou spony zase môžeme kameru prichytiť napríklad na šiltovku. Súprava sa predáva za 50€. Keby ste si veci kupovali osobitne, tak zaplatíte o 30€ viac, čiže z peňaženky vám odletí 80€. Viac o sade sa dočítate na tomto odkaze.    

GoPro Travel Kit

  Aj posledná sada obsahuje puzdro Compact Case. Táto súprava je vhodná na vytváranie selfie, skupinové fotky a rôzne iné zábery. Obsahom balenia je mini teleskopická tyč Shoorty, ktorú zároveň môžete použi ako statív. Naozaj je kompaktná a super na cestovanie. Ďalej je v balení silikonové puzdro Sleeve, ktoré je vhodné na prenášanie kamery na krku, ruke a zároveň je kamera v ňom chránená voči nárazom a nečistotám (našu recenziu si môžete pozrieť TU). Sada sa predáva za 60€. Keby ste si veci kupovali samostatne tak zaplatíte o 20€ viac, teda 80€. Viac o sade sa dočítate na tomto odkaze.   https://www.youtube.com/watch?v=NRAgR-nAOho  

Ak máte nejaké otázky, pokojne sa pýtajte dole cez komentovú sekciu alebo píšte na info@smartwear.sk. Prípadne využite našu online podporu na tomto odkaze.

Chat nájdete v pravom dolnom rohu 🙂

magnifiercrosschevron-down