E-shop
Domov / Kamera HERO5 Black je najpredávanejším modelom značky GoPro

Kamera HERO5 Black je najpredávanejším modelom značky GoPro

Spoločnosť GoPro oznámila dva hlavné predajné míľniky. Počas druhého štvrťroka roku 2018 spoločnosť GoPro dosiahla hranicu 30 miliónov  predaných kamier a to od roku 2009, kedy bola predstavená prvá kamera HD. GoPro HERO je vďaka tomu najpredávanejšou kamerou akéhokoľvek druhu za posledných 17 štvrťrokov v Severnej Amerike. Najpredávanejšia kamera GoPro   Spoločnosť GoPro predala viac ako štyri […]

Najnovšie kamery GoPro sú vodeodolné do 10 metrov | Zdroj: gopro.com

Spoločnosť GoPro oznámila dva hlavné predajné míľniky. Počas druhého štvrťroka roku 2018 spoločnosť GoPro dosiahla hranicu 30 miliónov  predaných kamier a to od roku 2009, kedy bola predstavená prvá kamera HD. GoPro HERO je vďaka tomu najpredávanejšou kamerou akéhokoľvek druhu za posledných 17 štvrťrokov v Severnej Amerike.

Najpredávanejšia kamera GoPro

  Spoločnosť GoPro predala viac ako štyri milióny kamier HERO5 Black, čo robí túto kameru najpredávanejšou od GoPro. Model HERO5 Black bol predstavený 19.9.2016 a to spoločne so systémom KARMA. "Tieto obchodné míľniky zdôrazňujú, že spotrebitelia majú záujem o GoPro," uviedol zakladateľ a CEO spoločnosti GoPro Nicholas Woodman. GoPro zverejní viac informácií o predaji produktov a pokroku spoločnosti už čoskoro. Kameru GoPro HERO5 Black sme testovali ako prví na Slovensku. Našu recenziu si môžete pozrieť na tomto odkaze.  

Koľko GoPro kamier vlastníte? Napíšte nám dole do komentára 🙂

Zdroj: gopro

magnifiercrosschevron-down