E-shop
Domov / Predstaví spoločnosť DJI nový dron? Mavic Pro 2 alebo Phantom 5?

Predstaví spoločnosť DJI nový dron? Mavic Pro 2 alebo Phantom 5?

Spoločnosť DJI, teda ľudia, ktorí v nej pracujú rozposielali novinárom pozvánku na udalosť “See The Bigger Picture”. Tá sa bude konať 18.7.2018 v New Yorku. V mailoch bola fotografia, ktorá pripomína tvar oka a zároveň ide o záber z dronu. Z toho si môžeme vyvodiť, že DJI nám s veľkou pravdepodobnosťou odhalí nový dron - […]

Banner na udalosť See The Bigger Picture

Spoločnosť DJI, teda ľudia, ktorí v nej pracujú rozposielali novinárom pozvánku na udalosť “See The Bigger Picture”. Tá sa bude konať 18.7.2018 v New Yorku. V mailoch bola fotografia, ktorá pripomína tvar oka a zároveň ide o záber z dronu. Z toho si môžeme vyvodiť, že DJI nám s veľkou pravdepodobnosťou odhalí nový dron - DJI Mavic Pro 2 alebo DJI Phantom 5. Každopádne situáciu sledujeme a budeme Vás informovať.  

Mavic Pro 2

Zdroj: halfchrome.com

My si myslíme si, že pôjde o druhú generáciu Mavic Pro. Tento model bol predstavený 28.09.2016, čo máme už skoro dva roky späť. Model Mavic Pro urobil veľký rozruch, pretože to bol prvý kompaktný dron, ktorý mal super výdrž batérie a 4K kameru osadenú na mechanickom závese. Nová generácia by mala obsahovať viacej senzorov, lepšiu výdrž batérie a väčší senzor v kamere. DJI Mavic Pro sme testovali ako prví na Slovensku. Naše video nájdete nižšie a všetky články na tomto odkaze.   https://www.youtube.com/watch?v=6xQWmaw47-k&t=499s

Alebo to bude Phantom 5?

 

Model Phantom s vymeniteľnými objektívmi

Boli by sme radi za Mavic Pro druhej generácie, ale na internet už dávnejšie unikli rôzne fotografie, ktoré odhaľujú model Phantom s vymeniteľnými objektívmi - Phantom 5.    

360-stupňový dron od DJI?

  Spoločnosti DJI chýba v portfóliu dron s 360° kamerou, takže možno sa dočkáme niečo podobného. Aj keď popravde nás by moc neočaril. Niektoré drony od DJI dokážu automaticky vytvoriť sférickú fotografiu.

Čo si myslíte, že spoločnosť DJI predstaví? Napíšte nám dole do komentára.

  https://www.youtube.com/watch?v=ec1EF2UaQ4U

magnifiercrosschevron-down