E-shop
Domov / Videoklip pre slovenského rapera Moma bol natočený aj pomocou stabilizátora Zhyiun Crane 2

Videoklip pre slovenského rapera Moma bol natočený aj pomocou stabilizátora Zhyiun Crane 2

Na YouTube kanáli Ruka Hore bolo zverejnené ďalšie video z výroby videoklipu. Ide o pravidelnú sériu s názvom : A Čo Kameruješ?! V novej časti sme sa mali možnosť pozrieť na natáčanie klipu k skladbe Flexin od slovenského rapera Moma. Všimli sme si, že na natáčanie klipu bol použitý aj stabilizátor Zhyiun Crane 2. Je pekne vidieť ako […]

Jeden zo záberov na Zhyiun Crane 2 | Zdroj: youtube.com/rukahore

Na YouTube kanáli Ruka Hore bolo zverejnené ďalšie video z výroby videoklipu. Ide o pravidelnú sériu s názvom : A Čo Kameruješ?! V novej časti sme sa mali možnosť pozrieť na natáčanie klipu k skladbe Flexin od slovenského rapera Moma. Všimli sme si, že na natáčanie klipu bol použitý aj stabilizátor Zhyiun Crane 2. Je pekne vidieť ako ľudia venujúci sa tvorbe videí postupne prechádzajú alebo uprednostňujú tento stabilizátor pred sériou DJI Ronin .  

Natáčanie so Zhiyun Crane 2 | Foto: wmproduction.sk

Náhodne sme sa na Instagrame dozvedeli, že video natáčal Matúš Jarabica z @fxxtr a Crane kupoval u nás 🙂 Zhiyun Crane 2 je 3-osový ručný stabilizátor kompatibilný so všetkými dostupnými modelmi digitálnych zrkadloviek a bezzrkadlových kamier.  My sme mali možnosť testovať prvú verziu. Našu recenziu nájdete na tomto linku.   https://www.youtube.com/watch?v=9Mxk6QHFjJA   Užitočné odkazy:

    Zdroj: Ruka Hore

magnifiercrosschevron-down