E-shop
Domov / Transylvánia zachytená dronom DJI Mavic Pro

Transylvánia zachytená dronom DJI Mavic Pro

Richard Raymann tento rok v lete navštívil krásnu Transylvániu. Samozrejme mal so sebou aj svoje lásky. Priateľku Ninu a dron DJI Mavic Pro, ktorý bol skoro stále vo vzduchu a zachytil krásy tejto krajiny, napríklad aj známy Draculov hrad. Video je naozaj krásne spracované a ukážka toho, že aj dronom DJI Mavic Pro ide urobiť krásne […]

Fotografia zachytená dronom DJI Mavic Pro | Zdroj: zdronu.sk

Richard Raymann tento rok v lete navštívil krásnu Transylvániu. Samozrejme mal so sebou aj svoje lásky. Priateľku Ninu a dron DJI Mavic Pro, ktorý bol skoro stále vo vzduchu a zachytil krásy tejto krajiny, napríklad aj známy Draculov hrad. Video je naozaj krásne spracované a ukážka toho, že aj dronom DJI Mavic Pro ide urobiť krásne video na profesionálne úrovni. Z veľkej časti je to o edite a niekoľko hodinovom sedení na stoličke. Richard natáčal video v 4K rozlíšení a s farebným profilom D-LOG.

"Trošku sme sa s videom pri edite viac vybláznili, využili rôzne efekty a zvuky v sound designe. V strižni bolo video cez pol roka. Popri inej práci som nemal naň čas. Trikrát sa prestrihávalo do inej hudby a až na tretíkrát som si bol na 100% istý, že to bude ok," povedal Richard Raymann, zakladateľ zdronu.sk.

Nezabudnite odoberať ich YouTube kanál a Instagram, kde aktívne pridávajú videá a fotografie z ciest:

Užitočné odkazy:

Zdroj: zdronu
magnifiercrosschevron-down