E-shop
Domov / Feiyu Tech WG2 bol oficiálne predstavený

Feiyu Tech WG2 bol oficiálne predstavený

Spoločnosť Feiyu Tech dnes prostredníctvom videa predstavila nový vodeodolný, montovateľný, nositeľný trojosí stabilizátor pre športové kamery: Feiyu Tech WG2. Prvá generácia, Feiyu Tech WG, bola predstavená dva roky späť. Výrobca nám tak umožnil zachytiť stabilné videa z rôznych miest - helma,  hruď a podobne. Sami sme prvú generáciu používali vyše roka, no nakoniec sme ho […]

Stabilizátor Feiyu Tech WG2

Spoločnosť Feiyu Tech dnes prostredníctvom videa predstavila nový vodeodolný, montovateľný, nositeľný trojosí stabilizátor pre športové kamery: Feiyu Tech WG2. Prvá generácia, Feiyu Tech WG, bola predstavená dva roky späť. Výrobca nám tak umožnil zachytiť stabilné videa z rôznych miest - helma,  hruď a podobne. Sami sme prvú generáciu používali vyše roka, no nakoniec sme ho predali. Stabilizátor nebol zlý, ale akonáhle sme skúsili Karma Grip, tak sme chceli už len ten. GoPro Karma Grip stabilizuje úžasne (našu recenziu nájdete TU).  

Feiyu Tech WG sa dokáže otáčať o 360 stupňov horizontálne a aj vertikálne

Zaujímavosťou je, že na stránkach spoločnosti nie sú zatiaľ žiadne informácie. Všetko nám je predané len prostredníctvom videa, čiže údaje sú zahalené rúškom tajomstva. Feiyu Tech WG 2 je vodeodolný stabilizátor, s ktorým môžeme ísť pod vodnú hladinu. Výrobca nikde neudáva aké podmienky je potrebné splniť, ale nám sa podarilo zistiť, že stabik prežije v sladkej vode hĺbku 0,5 metra (IP64). Je otázne, či sa s ním môže ísť aj do slanej vody, ale pravdepodobne nie. Akurát nevieme ako dlho vydrží pod vodou. Napríklad, Removu S1 má stanovený čas 10 minúť a to v daždi a snežení.  

Komentár na facebooku | Zdroj: facebook.com/feiyutech

V jeho tele nájdeme dva statívové závity 1/4", pomocou ktorých ho môžeme pripevniť na rôzne miesta. Stabilizátor je určený pre kamery GoPro, ale aj pre kamery podobných rozmerov. Dokonca aj pre sériu Session. Samozrejme jeho hlavný potenciál využijeme len s HERO5 Black, HERO5 Session a HERO Session.  

Ovládanie cez mobilnú aplikáciu

Feiyu Tech WG 2 obsahuje softvér, ktorý dokáže automatický rozpoznať ako ho používame. Vďaka tejto funkcií dosiahneme čo najstabilnejšie zábery. WG 2 je možné ovládať na diaľku cez ovládač, ale aj pomocou mob. telefónu cez aplikáciu Feiyu On App. Z čoho máme najväčšiu radosť je to, že stabilizátor je možné použiť aj na časozberné video. Vieme si tak pekne naplánovať pohyb akým sa bude stabilizátor pohybovať a vďaka tomu nám vznikne super časozber.   Stabilizátor by mal obsahovať dve 800 mAh batérie, ktoré ho pri chode udržia 3-4 hodiny. Cena ani dostupnosť zatiaľ nie sú známe. My sme zvedavý najmä na stabilizáciu a dúfame, že video nebude obsahovať mikrootrasy...     https://www.youtube.com/watch?v=p4hIyHCel1M https://www.youtube.com/watch?v=m2m-YOY-EKg https://www.youtube.com/watch?v=yjBCSDxmQxo Zdroj: FeiyuTech

magnifiercrosschevron-down