E-shop
Domov / Novinka na eshope- značka SANDMARC

Novinka na eshope- značka SANDMARC

S radosťou vám oznamujeme, že sa nám poradilo zaradiť do našej ponuky značku Sandmarc. Ide amerického výrobcu ( San Diego, Kalifornia ) príslušenstva pre športové kamery GoPro. Spoločnosť sa zviditeľnila najmä vďaka kvalitným teleskopickým paliciam – Sandmarc Pole Black Edition, Pole Metal Edition, Pole Compact Edition. V ponuke má aj zaujímave kúsky, ako napríklad popruh na hlavu s […]

Logo spoločnosti Sandmarc | Zdroj: sandmarc.com

S radosťou vám oznamujeme, že sa nám poradilo zaradiť do našej ponuky značku Sandmarc. Ide amerického výrobcu ( San Diego, Kalifornia ) príslušenstva pre športové kamery GoPro. Spoločnosť sa zviditeľnila najmä vďaka kvalitným teleskopickým paliciam – Sandmarc Pole Black Edition, Pole Metal Edition, Pole Compact Edition. V ponuke má aj zaujímave kúsky, ako napríklad popruh na hlavu s plavákom alebo nabíjačku, ktorá dokáže súčasne nabíjať batériu do HERO5 Black, HERO4 a diaľkový ovládač Smart Remote. Navyše tento výrobca ponúka na niektoré svoje príslušenstvo doživotnú záruku!   Kompletnú ponuku Sandmarc nájdete TU.  

Popruhy na hlavu s plavákom a nabíjačka pre batérie HERO5, HERO4 a Smart Remote | Foto: HERO5 Black / 12MP / RAW

DOŽIVOTNÁ ZÁRUKA Doživotná záruka je garanciou firmy SANDMARC, že prostredníctvom oficiálneho dovozcu bude tovar opravený alebo vymenený prvému majiteľovi po celý jeho život a to v prípade akejkoľvek mechanickej poruchy. Doživotná záruka sa nevzťahuje na tovar, ktorý je vybavený elektronikou, akumulátorom či má obmedzenú životnosť. V prípade, že tovar nebude do servisu odovzdaný osobne, ale bude k spotrebiteľovi zasielaný poštou alebo inou spoločnosťou, bude účtované poštovné vo výške 4€.   PODMIENKY DOŽIVOTNEJ ZÁRUKY Zariadenie bude opravené alebo vymenené po celú dobu života prvého majiteľa a to bez ohľadu na počet porúch uplatňovaných v rámci doživotnej záruky. Podmienkou je, aby k oprave bola dodaná väčšia časť výrobku a aby bolo možné identifikovať, o aký model sa jedná. V prípade, že doživotná záruka bude uplatňovaná na typ tovaru, ktorý už nie je v predaji a nemožno ho opraviť, bude tovar spotrebiteľovi vymenený za podobný typ v rovnakej cenovej relácii.
V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na info@smartwear.sk 🙂

magnifiercrosschevron-down