E-shop
Domov / Patrik Paulínyi a jeho nové video zo Slovenska

Patrik Paulínyi a jeho nové video zo Slovenska

Fotograf a filmár Patrik Paulínyi zverejnil nové video zo série Follow me to. Tentoraz s priateľkou natáčal na Slovensku. Záber z kamery GoPro smeruje ako keby z hrude (kamera nebola prichytená na hrudnom páse) a pár sa drží za ruku. Do toho sú robené prestrihy z rôznych miest na Slovensku. Mení sa pozadie a ošatenie slečny. […]

Dvojica navštívila aj mesto Žilina, čo je približné 30km od nás 😉 | Zdroj: youtube.com/channel/UC9Jgpwd0_CSvmlNY6fYsVpg

Fotograf a filmár Patrik Paulínyi zverejnil nové video zo série Follow me to. Tentoraz s priateľkou natáčal na Slovensku. Záber z kamery GoPro smeruje ako keby z hrude (kamera nebola prichytená na hrudnom páse) a pár sa drží za ruku. Do toho sú robené prestrihy z rôznych miest na Slovensku. Mení sa pozadie a ošatenie slečny.    

V pár záberoch je vidieť ako Patrik drží stabilizátor v ruke | Zdroj: youtube.com/channel/UC9Jgpwd0_CSvmlNY6fYsVpg

Samozrejme je použitý aj stabilizátor aby sme pri pozeraní videa nedostali epileptický záchvat. Patrik používa stabilizátor Feiyu Tech G4.

Patrika sme sa opýtali na natáčanie a na strih.

SmartWear ujo: Ako dlho ste natáčali a kde všade?   Patrik Paulínyi: 

Video sme natáčali takmer rok s tým, že sme postupne zbierali zábery. Najväčší problém bol s natáčaním Bratislavy, boli sme tam asi 4-krá,t no vždy keď sme prišli napadol sneh, ktorý sme vo videu nechceli. Ďalšie z lokality sú napríklad Košice, Nitra, Spišský hrad, Levoča, Spišská Nová Ves, Telgárt, Svätý Kríž, Liptovský Mikuláš, Bojnice, Zvolen, Pieštany, Kremnica, Banská Štiavnica, Levoča, Prešov, Trnava, Tatry, Žilina a mnohé ďalšie.

Smartwear ujo:
Ako dlho trvalo strihanie videa?

Patrik Paulínyi:
Strih mi zabral približne týždeň s tým. Väčšinu času mi zabralo triedenie záberov. Bolo ich skutočne veľmi veľa a myslím, že by sa dali použiť aj na ďalšie video.

Smartwear ujo:
Akú techniku ste použili?

Patrik Paulínyi:
Použitá bola kamera GoPro HERO4 Silver, GoPro HERO5 Black (5 záberov) a stabilizátor Feiyu Tech G4, ktorý som držal v druhej ruke 🙂

Smartwear ujo:
Aké rozlíšenie a frame rate si zvolil?

Patrik Paulínyi:
Natáčal som 1080p/25fps.

https://www.youtube.com/watch?v=fbkEmW6PlXs&t=2s Zdroj: What I've seen

magnifiercrosschevron-down