E-shop
Domov / DJI Cendence Remote a ďalšie novinky od DJI

DJI Cendence Remote a ďalšie novinky od DJI

Spoločnosť DJI popri stabilizátore Ronin 2 predstavila aj iné zariadenia a novú službu. Ako prvé si spomenieme prispôsobiteľný diaľkový ovládač DJI Cendence Remote.   Na tomto ovládači si môžete naprogramovať a uložiť vlastné konfigurácie tlačidiel pre rôzne letové situácie. Ovládač ponúka rýchli prístup k nastaveniam (ISO, rýchlosť uzávierky, ostrenie a podobne). V jeho tele nájdeme […]

DJI Cendence Remote s displejom CrystalSky | Zdroj: dji.com

Spoločnosť DJI popri stabilizátore Ronin 2 predstavila aj iné zariadenia a novú službu. Ako prvé si spomenieme prispôsobiteľný diaľkový ovládač DJI Cendence Remote.   Na tomto ovládači si môžete naprogramovať a uložiť vlastné konfigurácie tlačidiel pre rôzne letové situácie. Ovládač ponúka rýchli prístup k nastaveniam (ISO, rýchlosť uzávierky, ostrenie a podobne). V jeho tele nájdeme aj SDI, HDMI a USB port. Je ľahko upraviteľný pre použitie technológie pre prenos videa LightBridge alebo WiFi. Umožňuje pripojiť smartfóny, tablety alebo CrystalSky monitory. Zároveň obsahuje vstavaný displej pre zobrazenie telemetrických údajov.   Jeho cena je stanovená na 1149€.  

Cendence - Mobile Holder Device

Ďalším zariadením je držiak pre vyššie spomenutý ovládač. Slúži na prichytenie mob. zariadení s max. šírkou 170 mm. Jeho cena je 35€.  

DJI Tracktenna

Toto zariadenie prináša novú éru pre diaľkovo ovládané zariadenia. Ide o anténu, ktorá zlepšuje dosah signálu a zlepšuje odolnosť voči rušivým signálom. Je osadená na dvojosom závese, ktorý zaručuje vždy správne nasmerovanie antény k dronu. S použitím nového ovládača, DJI Cendence, môže anténa zosilniť signál až na 10 kilometrov.   DJI Tracktenna zvláda prenosovú rýchlosť 10 Mbps na vzdialenosť 2 km. Pracuje vo frekvencií 2,4 GHz a 5,8 Ghz. Jej cena a dostupnosť má byť oznámená neskôr.  

Monitory CrystalSky

O týchto monitoroch sme upozornili už 5. januára 2017.  Ide o monitory, ktoré boli vytvorené pre drony a bezproblémovo pracujú s aplikáciou DJI GO. Ich svietivosť 1000 - 2000 cd / m² zaručuje výbornú viditeľnosť na priamom slnku. Podporujú kodek H.264 a H.265 a dokážu prehrať video s rýchlosťou 30 alebo až 60 snímkov za sekundu.   Monitory obsahujú HDMI port, čo umožňuje pripojiť FPV okuliare a iné zobrazovacie zariadenia. Batéria má kapacitu 4920 mAh a jej výdrž sa pohybuje na úrovni 4-5 hodín. Sú schopné pracovať v teplote od -20°do – 40°C. Budú sa predávať v dvoch veľkostiach a v troch verziách.  

  • 5,5 - palcová verzia so svietivosťou 1000 cd / m² - 549€
  • 7,58 - palcová verzia so svietivosťou 1000 cd / m² - 799€
  • 7,58 - palcová verzia so svietivosťou 2000 cd / m² - 1449€

Dvojica monitorov a dron DJI Inspire 2 | Zdroj: dji.com

DJI Circle - prémiový zákaznícky servis

Popri všetkom bol predstavený aj nový zákaznícky servis DJI Circle. Samozrejme nie je zadarmo. Jeho cena sa vyšplhala až na 4700 dolárov a je možné ho využívať len v Spojených štátoch a v Čine. Platí 12 mesiacov a kryje produkty DJI Inspire, Matrice M600, Mavic Pro, sériu Phantom a stabilizátory Ronin a Osmo.   Výhody DJI Circle:  

  • Battery Rental Service - pri náročnejšom projekte je potrebných viacej batérií. Vďaka tejto možnosti požiadate DJI o podporu a oni Vám dodajú potrebné množstvo batérií. Je to fajn aj na prepravu (napr. v lietadlách môže byť problém s veľkým počtom batérií).
  • Device Repair and Backup Service - kryje všetky škody na výrobkoch DJI a to až do výšky 15 000 dolárov. DJI Vám v prípade časovej tiesne dokáže zapožičať dočasne zariadenie aby ste nemuseli "stáť".
  • Global SOS Service - v prípade zranenia vie DJI prebrať Váš rozrobený projekt a dotiahnúť ho do správneho konca.
  • Exlusive Membership Benefits - medzi prvými získate prístup ku DJI novinkám a vstup na rôzne podujatia.
  • Airpost Lounge Access - počas cestovania získate prístup do viac ako 850 miestnosti na letiskách.

  Zdroj: dji

magnifiercrosschevron-down