E-shop
Domov / Nový člen na SmartWear.sk | Rozhovor

Nový člen na SmartWear.sk | Rozhovor

Každým dňom nám pribúda čoraz viacej práce a preto sme sa rozhodli rozšíriť náš tím. Predstavujeme Vám nového Smartwearčana. Je ním Handlovčan Matej Hliva. V krátkom rozhovore Vám ho predstavíme. Rozhovor Ujo SmartWear: Ahoj, môžeš sa predstaviť našim, teraz už aj tvojim čitateľom?   Matej: Zdravím. Volám sa Matej Hliva a pochádzam z malého mesta Handlová, ktoré […]

Matej Hliva alebo tiež @ricta_gopro

Každým dňom nám pribúda čoraz viacej práce a preto sme sa rozhodli rozšíriť náš tím. Predstavujeme Vám nového Smartwearčana. Je ním Handlovčan Matej Hliva. V krátkom rozhovore Vám ho predstavíme.

Rozhovor

Ujo SmartWear: Ahoj, môžeš sa predstaviť našim, teraz už aj tvojim čitateľom?   Matej: Zdravím. Volám sa Matej Hliva a pochádzam z malého mesta Handlová, ktoré sa nachádza v pôvabnom Hornonitrianskom regióne. Som študentom gymnázia, aktívne športujem (basketbal, snowboarding a skateboarding) a jedna z mojich najväčších záľub je cestovanie s priateľkou.  

@smartwear.sk | Zdroj: instagram.com/smartwear.sk

Ujo SmartWearAko si sa dostal k webu SmartWear.sk?   Matej: Sám som uvažoval o založení vlastného webu o kamerách GoPro, avšak neskôr som našiel na Instagrame stránku SmartWear.sk a skrz ňu som sa dostal do kontaktu s jej zakladateľom.   Ujo SmartWear: A ku značke GoPro?   Matej: Akčné kamery ma fascinovali už od malička. Na značku GoPro som narazil keď som pozeral videá profesionálnych športovcov, ktorí používali tieto kamery. Podľa môjho názoru je GoPro už od začiatku značka, ktorá má určitú kvalitu a ich výrobky zodpovedajú aj ich pomerne vyššej cene. Chcel som si jednu gopročku zaobstarať, no rodičia mi to nedovolili. Postupne som si na kameru našetril a kúpil som si ju sám.

GoPro HERO3 White | Zdroj: gopro.com

Ujo SmartWear: Momentálne používaš aký model?   Matej: Mojou prvou kamerou bola GoPro HERO3 White. Bol som s ňou veľmi spokojný a používal som ju asi všade. Po jej dvoch rokoch používania som začal byť náročnejší a zaobstaral som si novú GoPro HERO4 Black. Tú používam do dnes.   Ujo SmartWear: O kúpe HERO5 Black uvažuješ?   Matej: O kúpe GoPro HERO5 Black som uvažoval veľmi dlho, no nakoniec som sa rozhodol, že ešte chvíľu počkám. Namiesto nej som si kúpil zrkadlovku. Ale mám v pláne si ju zaobstarať. Snažím sa ju vyhrať v takmer každej súťaži, no zatiaľ neúspešne 😀   Ujo SmartWear: Aká bude tvoja úloha na webe?   Matej: Na web sa budem snažiť písať všeobecne o športových kamerách, dronoch, stabilizátoroch a podobne. Mojím hlavným zameraním budú práve kamery GoPro. Postupne by som chcel testovať rôzne kamery a drony, na ktoré by som Vám rád napísal názor a hlavne výhody a nevýhody. Taktiež by som Vám, našim čitateľom, chcel pomôcť pri výbere tej správnej GoPro kamery.  

Matejov profil | Zdroj: instagram.com/ricta_gopro

Ujo SmartWear: Kde všade ťa môžu ľudia sledovať?   Matej: Moje fotky môžete sledovať hlavne na Instagrame, pod nickom @ricta_gopro.   Ujo SmartWear: Matej ďakujem ti za tvoj čas. Na záver tohto rozhovoru, máš nejaký odkaz pre čitateľov?   Matej: Našim čitateľom by som chcel odkázať aby si užívali život, veľa cestovali, spoznávali svet a venovali sa tomu, čo ich napĺňa. No a pri každej jednej z týchto činností nesmie chýbať tá správna športová kamera, ktorá bude vašim spoločníkom pri tých najkrajších chvíľach. To bude odo mňa asi všetko, prajem pekný deň a hlavne veľa zážitkov.   Ako bolo spomenuté v úvode. Naozaj máme veľa práce, čiže bolo nutné rozšíriť náš tím. Je to prirodzený vývoj a krok vpred. Určite ste si mohli všimnúť, že posledné recenzie boli tvorené len cez videa, ktoré boli trochu dlhšie. Jednoducho na články nebol čas. Vďaka ďalšej hlave a dvom rukám, by to malo byť už lepšie. Pevne veríme, že to bude prínos najmä pre Vás. Nám to zaručí rozdelenie úloh a tým pádom tvorbu lepšieho obsahu. S naším YouTube kanálom nám pomáha Andrej Špilák. Jeho Instagram účet TU.   V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na info@smartwear.sk 🙂   Zdroj: gopro, rictagopro

magnifiercrosschevron-down