E-shop
Domov / GoPro HERO5 Black vs HERO5 Session

GoPro HERO5 Black vs HERO5 Session

Máme tu ďalšie video od Američana menom Mitch Bergsma. Vo svojom najnovšom videu porovnáva kamery GoPro HERO5 Black a HERO5 Session. Video natáčal v rozlíšení 1920x1080, pri 24 snímkoch za sekundu - 1080p/24fps. Škoda, že neporovnal aj 4K rozlíšenie.   Obraz z oboch kamier je skoro identický, až na jeden detail. HERO5 Session ponúka o trochu […]

Ukážka z videa | Zdroj: youtube.com/user/micbergsma

Máme tu ďalšie video od Američana menom Mitch Bergsma. Vo svojom najnovšom videu porovnáva kamery GoPro HERO5 Black a HERO5 Session. Video natáčal v rozlíšení 1920x1080, pri 24 snímkoch za sekundu - 1080p/24fps. Škoda, že neporovnal aj 4K rozlíšenie.  

Vo videu z HERO5 Session je po priblížení viac viditeľný raster | Zdroj: Zdroj: youtube.com/user/micbergsma

Obraz z oboch kamier je skoro identický, až na jeden detail. HERO5 Session ponúka o trochu viacej kontrastnejší a sýtejší obraz. Je to naozaj malý rozdiel, ktorý sa dá opraviť v edite. Ale pre oko pôsobí krajšie obraz z HERO5 Session. Čo sa týka ostrosti obrazu, tak rozdiel je vidieť až po priblížení. Vtedy je viac viditeľný raster z HERO5 Session. Pri pozeraní videa cez celú obrazovku nie je vidieť skoro žiaden rozdiel.  

Tabuľkové porovnanie

HERO5 Black je od HERO5 Session drahšia o 100€. Navyše ponúka vstavaný displej, GPS, možnosť fotiť do formátu RAW, vymeniteľnú batériu a 120fps pri 1080p. Viac o kamere HERO5 Black sa dočítate TU a o HERO5 Session TU.

  Pozrite si Mitchove porovnanie: https://www.youtube.com/watch?v=pQ8LSpoDSy4&t=0s Zdroj: micbergsma

magnifiercrosschevron-down