E-shop
Domov / Dron GoPro Karma sa objavil vo videu!

Dron GoPro Karma sa objavil vo videu!

Dnes (15.09.2016) GoPro zverejnilo video, v ktorom sa po prvý krát ukázal dron Karma! Ide o veľmi krátky záber - necelé 2 sekundy.   Záber je veľmi krátky, ale je možné z neho vyčítať, že Karma je kvadrokoptéra. To znamená, že bude mať štyri ramena / štyri motory ( presne ako DJI Phantom ). Zo spodnej […]

Screen z 4K videa | Zdroj: youtube.com/user/GoProCamera

Dnes (15.09.2016) GoPro zverejnilo video, v ktorom sa po prvý krát ukázal dron Karma! Ide o veľmi krátky záber - necelé 2 sekundy.  

Dron GoPro Karma - priblížený screen | Zdroj: youtube.com/user/GoProCamera

Záber je veľmi krátky, ale je možné z neho vyčítať, že Karma je kvadrokoptéra. To znamená, že bude mať štyri ramena / štyri motory ( presne ako DJI Phantom ). Zo spodnej strany ramien je videiť LED diódy, ktoré budú slúžiť na orientáciu. Ak dron necúval, tak predná strana bude obsahovať zelené svetlá a zadná strana červené svetla. Drony od DJI to majú naopak.  

Prelet dronu Karma | Zdroj: youtube.com/user/GoProCamera

Potvrdila sa aj čierno-biela farebná kombinácia. Nedávno totižto unikol screen z talianskej stránky it.gopro.com, v ktorom bol zobrazený dron čierno-bielej farby.  

Vľavo screen z videa a vpravo nedávno uniknutý screen z it.gopro.com

Dron vo videu nie je osadený kamerou, teda aspoň ju nie je videť. To isté platí aj pre podvozok. Bude zasúvací? Video je na YouTube nahraté v 4K/30fps bez efektu Fish-Eye. Je to GoPro HERO5 a Linear mód?   Vo videu je natáčaný zjazd bikerov a opäť ( ako pri videu z knižnice ) je počuť zvuk pneumatík a ich hlasy. Zase odkaz na zvuk? Bude naozaj Karma tichý dron? Alebo dokáže synchronizovať zvuk s iným zariadením? Všetko sa dozvieme už tento pondelok 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=U2NpeVCyBAc Zdroj: gopro

magnifiercrosschevron-down