E-shop
Domov / GoPro HERO5 vo videu!

GoPro HERO5 vo videu!

Na youtube kanáli Wideworldfun1988 ( Sami Luo Review ) sa objavila kamera GoPro HERO5. Jedná sa o úplne prvé zverejnené video tejto kamery!   Video konečne objasňuje ako bude prebiehať nabíjanie. Na pravej strane sa nachádzajú dvierka, za ktorými je ukrytý port na nabíjanie. Podľa zistených informácií ma byť HERO5 osadená USB Type-C (obojstranný konektor ). To […]

GoPro HERO5 | Zdroj: youtube.com/user/wideworldfun1988

Na youtube kanáli Wideworldfun1988 ( Sami Luo Review ) sa objavila kamera GoPro HERO5. Jedná sa o úplne prvé zverejnené video tejto kamery!   Video konečne objasňuje ako bude prebiehať nabíjanie. Na pravej strane sa nachádzajú dvierka, za ktorými je ukrytý port na nabíjanie. Podľa zistených informácií ma byť HERO5 osadená USB Type-C (obojstranný konektor ). To je viac - menej všetko čo nám video prezradilo.   Stále ostáva otvorená otázka ex. nabíjania. Ak budeme chcieť kameru nabíjať počas používania, tak je jasné, že musíme otvoriť dvierka. Čo keď bude kamera v držiaku? Bude možné otvoriť dvierka? Alebo ich bude možné demontovať? Čo si o tom myslíte?  

Port na nabíjanie sa nachádza na pravej strane | Zdroj: youtube.com/user/wideworldfun1988

Užívateľ sa vo videu vyjadril, že momentálne nabíja batériu ( video bolo zverejnené včera ) a možno urobí ďalšie video, v ktorom ukáže funkcie kamery.  

Porovnanie veľkosti so Sony Action Cam | Zdroj: youtube.com/user/wideworldfun1988

Pozrite si video: https://www.youtube.com/watch?v=ntn7KB4dexE Zdroj: SamiLuoReview

magnifiercrosschevron-down