E-shop
Domov / GoPro predstavilo program pre vývojárov!

GoPro predstavilo program pre vývojárov!

Spoločnosť GoPro pred pár dňami na súkromnej akcii predstavilo program pre vývojárov, s názvom Developer Program. GoPro sa týmto snaží ponúknuť lepšie možnosti pre spoločnosti, ktoré chcú začleniť GoPro kamery do svojích produktov. Oficiálny členovia programu, majú prístup k sadám nástrojov potrebných na vývoj softvéru a hardvéru. Presnejšie povedané nový program umožňuje lepšie prepojenie GoPro kamier […]

smartwear.sk_developer_program_logo

Logo nového programu | Zdroj: gopro.com

Spoločnosť GoPro pred pár dňami na súkromnej akcii predstavilo program pre vývojárov, s názvom Developer Program. GoPro sa týmto snaží ponúknuť lepšie možnosti pre spoločnosti, ktoré chcú začleniť GoPro kamery do svojích produktov. Oficiálny členovia programu, majú prístup k sadám nástrojov potrebných na vývoj softvéru a hardvéru. Presnejšie povedané nový program umožňuje lepšie prepojenie GoPro kamier s inými produktami, a to tromi spôsobmi:  

  1. Mobilné aplikácie: Umožňuje vývojárom vytvárať mobilné aplikácie pre GoPro. Funkčnosť zahŕňa: nastavovanie a riadenie kamery, živý náhľad videa a správu médií.
  1. Zariadenia: Umožňuje vývojárom vytvárať zariadenia, ktoré sa pripájajú buď fyzicky ku kamere GoPro cez HEROBus (konektor na zadnej strane kamery), alebo bezdrôtovo cez technológiu Bluetooth® a Wi-Fi.
  1. Držiaky / puzdrá: Umožňuje vývojárom vytvárať upevňovací systém (mounting systém) pre GoPro.

 

Developer_program_gopro

Riaditeľ komunikácie Rick Loughery (vpravo) predstavuje Adama Silvera, ktorý bude viesť novo predstavený program | Zdroj: gopro.com

"V posledných rokoch sme boli prekvapení kreativitou a nadšením iných značiek, po tom čo integrovali GoPro do svojích produktov," povedal Nick Woodman, CEO a zakladateľ spoločnosti GoPro.   Na tomto projekte sa potichu pracuje už vyše roka a GoPro úzko spolupracuje so širokým okruhom vývojárov, vrátanie veľkých nadnárodných spoločnosti. Celá akcia prebiehala v San Franciscu v Kalifornii, kde značky ako BMW, Fisher-Price a mnoho ďalších predstavili produkty, ktoré boli vyvinuté prostredníctvom tohoto programu.  
developer_program_gopro_bmw

Aplikácia od BMW, s názvom M- LapTimer ponúka údaje ako rýchlosť, polohu a video z GoPro kamery pre lepšie spätné vyhodnotenie jazdy| Zdroj: gopro.com.

Nový program sa zahajuje so sprievodný programom Works with GoPro - overovanie a schvaľovanie spoločností a ich produktov. Schválené firmy môžu využívať výhody integrovaného marketingu, vrátane použitia loga GoPro. Ak chcete získať prístup k vývojárskej sade, tak navštívte http://developer.gopro.com/info a požiadajte o vstup do Developer Program GoPro.   Cena programu:

  • Developer - 99 dolárov na rok
  • Premium Developer - 999 dolárov na rok

  Toto je výborný krok v boji proti narastajúcej konkurencií a pre podporu inovácií, ktoré poskytujú koncovému užívateľovi len to najlepšie. Myslím si, že sa máme načo tešiť 🙂   Kde všade by ste si vedeli predstaviť využitie GoPro kamier?  

  https://www.youtube.com/watch?v=vGFCUOaF1xs Zdroj: gopro  

magnifiercrosschevron-down