E-shop
Domov / GoPro predstavilo nový softvér - GoPro App Desktop

GoPro predstavilo nový softvér - GoPro App Desktop

Spoločnosť GoPro predstavilo nový softvér na PC a MAC. Jedná sa viac - menej o prehliadač a prehrávač súborov. Dá sa povedať, že ide o GoPro aplikáciu, ale v desktopovej verzii.   Program ponúka rýchle vytvorenie a zdieľanie klipu s nami určenou dĺžkou. V telefónoch a tabletoch je dĺžka klipu obmedzená na 5, 15 a 30 sekúnd. […]

Nový sofvér GoPro App/Desktop | Zdroj: gopro.com

Spoločnosť GoPro predstavilo nový softvér na PC a MAC. Jedná sa viac - menej o prehliadač a prehrávač súborov. Dá sa povedať, že ide o GoPro aplikáciu, ale v desktopovej verzii.   Program ponúka rýchle vytvorenie a zdieľanie klipu s nami určenou dĺžkou. V telefónoch a tabletoch je dĺžka klipu obmedzená na 5, 15 a 30 sekúnd. Vytváranie klipu je možné bez zdĺhavého konvertovania tak ako to poznáme pri GoPro Studiu - MP4 do AVI/MOV. Program je priamo prepojený s GoPro Studiom, čo znamená, že keď chceme vytvoriť zložitejší edit, jednoducho sa do neho preklikneme. Ďalšia super vec je vytvorenie fotografií priamo z videa.
smart_wear_sk

Program nie je optimalizovaný pre 4K monitor. Všetko je veľmi maličké.

Program podobne ako GoPro Studio automatický roztriedí súbory do jednotlivých zložiek (foto, video, timelapse atď). Jednoducho všetko bude pekne roztriedené, čo nám výrazne uľahčí hľadanie. Celkom zaujímavá vec je prehliadanie zhlukového a časozberného materíalu (Burst, Timelapse, Continuous). Doteraz bola možnosť prezerať tento obsah len ako fotku po fotke. Nový program ho vie prehrať ako video a ako video aj exportovať! Prítomný je aj automatický import súborov, ktorý je možné vypnúť.   Zakladateľ a CEO spoločnosti Nick Woodman sa nedávno aj vyjadril, že GoPro chce poskytovať lepšie softvérové riešenia pre zákazníkov. Tento program je toho dôkazom a tiež aj nedávna akvizícia spoločnosti Splice a Replay. Jedná sa o aplikácie na strih a edit videa na mobilných zariadeniach. Myslím si, že v blízkej budúcnosti môžeme očakávať novú aplikáciu, ktorá umožní lepšie editovanie videa priamo na telefónoch a tabletoch, načo sa naozaj teším!   Klúčove vlastnosti:

  • Určené pre organizovanie a zdieľanie fotografií a videí
  • Obsahuje funkcie pre prehliadanie a editáciu zhlukového a časozberného snímania fotografií
  • Podpora pre HighLight Tags, čo umožňuje rýchle nájdenie najlepších záberov vo videu
  • Jednoduché vytváranie a zdieľanie krátkych klipov
  • Prepojenie s GoPro Studiom
  • Možnosť aktualizovať produkty GoPro

  Program je dostupný na stiahnutie TU.   https://www.youtube.com/watch?v=8dmw0NEPwNw Zdroj: GoPro

magnifiercrosschevron-down