E-shop
Domov / Uniknuté fotografie DJI Phantom 4

Uniknuté fotografie DJI Phantom 4

DJI ohlásilo predstavenie nového modelu na prvého marca 2016, čiže už na zajtra. Výrobca vo svojom videu naznačuje, že by mal byť predstavený nový dron. S najväčšou pravdepodobnosťou sa bude jednať o nový Phantom 4. Keď sa pozrieme spätne tak DJI prišlo s upgradeom pre Inspire 1, predstavilo Osmo a zlacnilo celú sériu Phantom 3, […]

dronik

Už zajtra sa dočkáme novinky od DJI | Zdroj: youtube.com/dji

DJI ohlásilo predstavenie nového modelu na prvého marca 2016, čiže už na zajtra. Výrobca vo svojom videu naznačuje, že by mal byť predstavený nový dron. S najväčšou pravdepodobnosťou sa bude jednať o nový Phantom 4. Keď sa pozrieme spätne tak DJI prišlo s upgradeom pre Inspire 1, predstavilo Osmo a zlacnilo celú sériu Phantom 3, ktorá je už vyše 10 mesiacov vonku.  
P4_Go_Appc

Screen z aplikácie DJI Go App | Zdroj: quadcopterguide.com

Internet je plný fotiek, ktoré naznačujú, že sa bude naozaj jednať jednať o Phantom 4.  Z dostupných informácií by mal byť dron osadený silnejšími motormi a anti-kolíznymi senzormi! Oproti sérií Phantom 3 bude optický a ultrazvukový senzor zabudovaný priamo v tele a celkovo nový dron by mal byť viac uhladený. Celé telo bude obsahovať čo najmenej otvorov, čo by malo zaručiť lepšie zvládanie zlých poveternostných podmienok.
Fake_Phantom_4_Comparison

Upravená fotografia.| Zdroj: quadcopterguide.com

Objavili sa aj fotografie kamery s nápisom 6K, ale podľa zistených informácií sa jedná o upravené fotografie. Nový dron bude skôr vybavený 4K kamerou, ktorá zvládne 4K/60fps. Vylepšený bude aj záves, ktorého anti-vibračná doska by mala byť ukrytá v tele drona.  
Phantom4_vs_Phantom3_battery

Porovnanie priestoru pre batérie medzi Phantom 3 a pripravovaným modelom | Zdroj: quadcopterguide.com/

Výrazného vylepšenia by sa mala dočkať aj batéria. Jej kapacita by sa mala výrazne zvýšiť, vďaka čomu sa predĺži doba letu. Pre porovanie Inspire 1 vydrží lietať 18 minút a Phantom 3 po dobu 23 minút. Tiež treba myslieť na rôzne vylepšenia, ktoré budú viacej zaťažovať batériu.   Všetko sú to zatiaľ len dohady a už zajtra uvidíme čo DJI skutočne predstaví. O všetkých informáciach Vás budeme priebežne informovať. Zatiaľ si pozrite uniknuté obrázky a video od DJI.     Zdroj: djiquadcopterguide

magnifiercrosschevron-down