E-shop
Domov / Údržba batérií v drone DJI Phantom 2, 3 a 4

Údržba batérií v drone DJI Phantom 2, 3 a 4

Ako asi všetko, tak aj akumulátor potrebuje svoju údržbu. Výrobca DJI odporúča batérie plne vybiť a znovu nabiť po každých 20 cykloch nabitia/vybitia. Batéria by sa mala vybiť pod 8% alebo do toho okamihu, keď ju už nie je možné znova zapnúť. Následné by sa mal akumulátor opäť nabiť. Toto cyklovanie zaručí, že bude batéria pracovať správne.  […]
baterienaweb

Vybíjanie pod 8% | DJI Phantom 2

Ako asi všetko, tak aj akumulátor potrebuje svoju údržbu. Výrobca DJI odporúča batérie plne vybiť a znovu nabiť po každých 20 cykloch nabitia/vybitia. Batéria by sa mala vybiť pod 8% alebo do toho okamihu, keď ju už nie je možné znova zapnúť. Následné by sa mal akumulátor opäť nabiť. Toto cyklovanie zaručí, že bude batéria pracovať správne.   

Náš čitateľ nás na Facebooku upozornil, že aj batérie určené pre DJI Phantom 2 ponúkajú vlastnosť samo vybitia. Je potrebné ich aktualizovať.

Pokiaľ nebudete batérie používať po dobu 7 dní, vybite ich na 30-50%. Počas dlhodobého uskladnenia je potrebné batérie každé 3 mesiace plne vybiť a následné dobiť na ich skladovaciu kapacitu 30-50%. Akumulátor určený do série Phantom 3 a Phantom 4 sa sa po 10 dňoch nepoužívania sám vybije na hodnotu 65%. Tým sa predíde nafukovaniu batérie. Automatické vybíjanie trvá 2 dni a počas neho môže byť batéria na dotyk mierne teplá.

baterrka

Nafúknutá batéria | DJI Phantom 2

Naozaj si dajte tu námahu a starajte sa o batérie. Predíde tým možnému stresu, finančnej strate alebo poškodeniu stroja. Myslíte aj na to, že dron môže byť zbraň!

https://www.youtube.com/watch?v=eqRy9YA3VRI

magnifiercrosschevron-down