E-shop
Domov / Puzdro Trekcase od GoPole

Puzdro Trekcase od GoPole

Spoločnosť GoPole vznikla v roku 2010 a primárne sa sústreďuje na výrobu doplnkov pre GoPro kamery. Medzi ich najpopulárnejšie výrobky patria bezpochyby teleskopky REACH, EVO a plavák Bobber. Zo dva mesiace majú v ponuke celkom zaujímavé puzdro s názvom TREKCASE.   Puzdro je zaujímavé kvôli tomu, že sa otvára a zatvára rolovaním a dokáže poňať teleskopickú palicu, čo je […]

trekcase-closed_1024x1024
Trekcase | Zdroj: gopole.com

Spoločnosť GoPole vznikla v roku 2010 a primárne sa sústreďuje na výrobu doplnkov pre GoPro kamery. Medzi ich najpopulárnejšie výrobky patria bezpochyby teleskopky REACH, EVO a plavák Bobber. Zo dva mesiace majú v ponuke celkom zaujímavé puzdro s názvom TREKCASE.  

Puzdro je zaujímavé kvôli tomu, že sa otvára a zatvára rolovaním a dokáže poňať teleskopickú palicu, čo je celkovo problém u väčšiny puzdier. Obsahuje tri priehradky, určené na GoPro kamery, ktoré je možné zaistiť pomocou popruhov. Ďalej nám ponúka štyri sieťové vrecká, určené na drobnosti ako batérie, skrutky a podobne. Na tie najmenšie drobnosti slúžia dve vrecká so zipsom (microSD).    

Stredom puzdra sa tiahne gumený popruh, určený na zadné dvierka alebo grip (rukoväť). GoPole puzdro vybavil uškom na pohodlnejšie prenášanie a dal ho vyrobiť z materiálu odolného voči vode s rozmermi 25x8x13 cm. Predáva ho za cenu 43 dolárov a na Slovensku zatiaľ nie je dostupné.  

Podobné riešenie puzdra ma aj výrobca GoScope a povedal by som, že aj lepšie, pretože ponúka viac priestoru a funkcií. Zároveň mi príde menej prehľadné - nesieťkované vrecká. Najdôležitejšie je to, že je možné ho kúpiť na Slovensku a to za cenu 50 euro.  

gopro-case-open1
GoScope Pro Flex Case | Zdroj: go-scope.com

Svoje riešenie ponúka aj výrobca Sandmarc. Puzdro je z trojice najjednoduchšie a najlacnejšie. Jeho cena je 30 dolárov.

SANDMARC_Armor_Bag_14_13984083-6d35-4225-a081-af4dae55eb8e_2048x2048
Sandmarc Armor Bag | Zdroj: sandmarc.com

Páčia sa Vám takéto riešenie puzdra? Alebo máte radšej klasický kufrík?   Zdroj: Gopole, Goscope, Sandmarc

magnifiercrosschevron-down