E-shop
Domov / QuickTransfer DJI Mavic 3 - jednoduché a rýchle sťahovanie súborov do smartfónu

QuickTransfer DJI Mavic 3 - jednoduché a rýchle sťahovanie súborov do smartfónu

Funkcia QuickTransfer umožňuje jednoducho a rýchlo sťahovať zachytené zábery z dronu DJI Mavic 3 do mobilného telefónu bez nutnosti zapnúť diaľkový ovládač! Potrebná je len apka DJI Fly. Ide o rýchlejšie a pohodlnejšie sťahovanie s prenosovou rýchlosťou až 80 MB/s. Používanie funkcie QuickTransfer Metóda 1:Mobilné zariadenie nie je pripojené k diaľkovému ovládaču. 1. Zapnite dron […]
DJI Mavic 3 Cine | Zdroj: dji.com

Funkcia QuickTransfer umožňuje jednoducho a rýchlo sťahovať zachytené zábery z dronu DJI Mavic 3 do mobilného telefónu bez nutnosti zapnúť diaľkový ovládač! Potrebná je len apka DJI Fly. Ide o rýchlejšie a pohodlnejšie sťahovanie s prenosovou rýchlosťou až 80 MB/s.

Používanie funkcie QuickTransfer

Metóda 1:
Mobilné zariadenie nie je pripojené k diaľkovému ovládaču. 1. Zapnite dron a počkajte, kým sa nedokončí predletová kalibrácia 2. Skontrolujte, či je na mobilnom zariadení povolená funkcia Bluetooth a Wi-Fi. Spustite apku DJI Fly. 3. Zobrazí sa výzva na pripojenie. Klepnite na "Pripojiť". Po úspešnom pripojení je možné pristupovať k súborom v drone a sťahovať ich do mob. telefónu.

Metóda 2:

Mobilné zariadenie je pripojené k diaľkovému ovládaču 1. Skontrolujte, či je dron pripojený k mobilnému zariadeniu pomocou diaľkového ovládača a motory sa nenaštartovali. 2. Povoľte Bluetooth a Wi-Fi na mobilnom zariadení. 3. Spustite DJI Fly, vstúpte do prehrávania a klepnutím na v pravom hornom rohu získate prístup k súborom v drone.

Pripomienky:

  • Ovládač DJI RC Pro nepodporuje QuickTransfer.
  • Maximálnu rýchlosť sťahovania je možné dosiahnuť len v krajinách a regiónoch, kde je 5.8GHz frekvencia povolená zákonmi a nariadeniami pri používaní zariadení, ktoré podporujú frekvenciu 5,8 GHz frekvenčné pásmo a Wi-Fi 6 pripojenie. Ak 5,8GHz nie je povolené miestnymi predpismi (ako napríklad v Japonsku), mobilné zariadenie používateľa nebude podporovať frekvenčné pásmo 5,8 GHz prostredie bude mať silné rušenie. Za týchto okolností QuickTransfer použije 2.4 frekvenčné pásmo GHz a jeho maximálna rýchlosť sťahovania sa zníži na 10 MB/s.
  • Pred použitím sa uistite, že sú na mobilnom zariadení povolené Bluetooth, Wi-Fi a lokalizačné služby
  • Pri používaní funkcie QuickTransfer nie je potrebné zadávať heslo Wi-Fi na stránke nastavení mobilného zariadenia, aby ste sa mohli pripojiť. Spustite DJI Fly a zobrazí sa výzva na pripojenie
  • QuickTransfer používajte v nerušenom prostredí bez rušenia a držte sa ďalej od zdrojov rušenia, ako sú bezdrôtové smerovače, reproduktory Bluetooth alebo slúchadlá.
magnifiercrosschevron-down